Να βρίζει ο Αχιλλέας Μπέος τον Αλκίνοο Ιωαννίδη;…

να-βρίζει-ο-αχιλλέας-μπέος-τον-αλκίνοο-1043977

Έχουν ξεφύγει το τελευταίο διάστημα οι πολιτικοί πάσης φύσεως και τα βάζουν με τους τραγουδοποιούς και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Μετά τη Λίνα Μενδώνη που στάθηκε απέναντι ακόμα και με γκριμάτσες στον Σταύρο Ξαρχάκο (τι συγκρίσιμα μεγέθη…), τον Αδωνι Γεωργιάδη που τα…

έβαλε με τον Φοίβο Δεληβοριά, ήρθε τώρα και ο Αχιλλέας Μπέος να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Ο Δήμαρχος Βόλου έβαλε στο στόχαστρο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. «Εχουν κι έναν μαλάκα εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε» είπε ο Μπέος για τον Αλκίνοο επειδή ο τελευταίος συμπαραστέκεται στους Σταγιάτες που αγωνίζονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους, αλλά και στην χλωρίωση του νερού της πηγής τους, Κρύα Βρύση.

Και όλο αυτό όχι σε μία συζήτηση με κάποιους δημοσιογράφους αλλά σε συνέντευξη τύπου. Την ίδια συνέντευξη στην οποία ο κύριος Μπέος πρόσθεσε ότι οι Σταγιάτες που αγωνίζονται «είναι 40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο».

Δεν ξέρω πως θα νιώθει ο Αλκίνοος αλλά αν τον επαινούσε ο Αχιλλέας Μπέος θα έπρεπε να ανησυχεί.

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε κάτι, είτε μας αρέσει είτε όχι: ποια η προσφορά των Ξαρχάκου, Δεληβοριά και Αλκίνοου Ιωαννίδη μπροστά στο έργο των Μενδώνη, Αδωνι και Αχιλλέα Μπέου;

Ωραίοι οι τραγουδοποιοί μας, τους αγαπάμε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα…

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook