Να τι δεν χρειάζεται καθάρισμα στην κουζίνα σας

να-τι-δεν-χρειάζεται-καθάρισμα-στην-κο-1607477

Το να διατηρείτε την κουζίνα σας πάντα καθαρή είναι πολύ δύσκολο

Κάθε μέρα, και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα, γεμίζουν με ψίχουλα και βρωμιές πατώματα και πάγκοι. Ο νεροχύτης σας γεμίζει με βρώμικα πιάτα και η ακαταστασία είναι βασικό χαρακτηριστικό σχεδόν κάθε κουζίνας.

Και μπορεί όλα τα παραπάνω να θέλουν δουλειά και συνεχές καθάρισμα αλλά υπάρχει και ένα σημείο στην κουζίνα σας που δεν χρειάζεται να καθαρίζετε. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι αυτό;

Πρόκειται για τους αρμούς των πλακιδίων σας!

Οι αρμοί έχουν πόρους όπως και η ανθρώπινη επιδερμίδα. Όταν βάζετε makeup στην επιδερμίδα σας και την καθαρίζετε μετά είναι όλα εντάξει αλλά όταν δεν την καθαρίζετε το makeup κάθεται πάνω στους πόρους σας και τους φράζει. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αρμούς σας. Κάθε μέρα προστίθεται όλο και περισσότερη βρωμιά στους αρμούς σας μέχρι που αυτοί γίνονται όλο και πιο σκουρόχρωμοι.

Παρόλα αυτά το καθάρισμα των αρμών είναι χαμένη μάχη λένε οι ειδικοί της καθαριότητας. Τίποτα κακό δεν θα συμβεί στους αρμούς σας αν δεν τους καθαρίσετε. Απλά θα σκουρύνουν και τίποτα παραπάνω.

Ένα από τα σημεία που δεν χρειάζεται να καθαρίζετε είναι οι αρμοί της κουζίνας σας.

Το πρόβλημα ξεκινάει αν προσπαθήσετε να καθαρίσετε τους αρμούς σας. Έχει αποδειχτεί πως οι περισσότεροι από εκείνους που επιχειρούν κάτι τέτοιο κατέληξαν να αφήσουν το καθάρισμα στη μέση.

Αφήστε λοιπόν τους αρμούς στην ησυχία τους και καθαρίστε κάτι που έχει μεγαλύτερη αξία. Άλλωστε οι αρμοί θα λερωθούν και θα μαυρίσουν και πάλι και μάλιστα πριν καν το καταλάβετε.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook