«Να αγαπάς όποιον θες»: Ο Άγιος Βασίλης έγινε γκέι σε νορβηγική διαφήμιση

να-αγαπάς-όποιον-θες-ο-άγιος-βασίλης-1343671

Με το ηχηρό μήνυμα «να αγαπάς όποιον θες το 2022», το κρατικό ταχυδρομείο της Νορβηγίας κυκλοφόρησε μια διαφήμιση όπου παρουσιάζει τον Άγιο Βασίλη ερωτευμένο με έναν άνδρα.

Τα κρατικά ταχυδρομεία Posten της Νορβηγίας γιορτάζουν τα 50 χρόνια από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα μέσα μια τρυφερή, συγκινητική ιστορία αγάπης, στην οποία ο Άγιος Βασίλης είναι γκέι.

Στην γιορτινή καμπάνια «When Harry Met Santa», η οποία παραπέμπει στην κλασσική ρομαντική κωμωδία του 1989 «When Harry met Sally…», ο Άγιος Βασίλης είναι ερωτευμένος με τον Χάρι, έναν άνδρα που συναντά κάθε χρόνο στην περίοδο τον γιορτών.

Στο τετράλεπτο βίντεο «χτίζεται» μια συγκινητική ιστορία αγάπης ανάμεσά τους, καθώς φαίνεται να βρίσκονται μια φορά το χρόνο, ώσπου στο τέλος ο Χάρι γράφει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη λέγοντας πως «το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ».

Στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται τα Χριστούγεννα λέγοντας στον Χάρι πως θα περάσουν μαζί αυτές τις γιορτές, ενώ στην τελευταία σκηνή ανταλλάζουν ένα φιλί.

Το τηλεοπτικό σποτ έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια views στο Youtube, ενώ οι αντιδράσεις είναι συντριπτικά θετικές, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας. «Φέτος όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη», αναφέρουν τα Posten σε μια δήλωση.

Ανάμεσα στις πολλές θετικές αντιδράσεις που έλαβε η διαφήμιση ξεχώρισε ιδιαίτερα αυτή του, πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Δανία, Ρούφους Γκίφορντ, ο οποίος είναι και ο ίδιος ομοφυλόφιλος.

«Ω, φίλε, αγαπώ τη Σκανδιναβία. Φανταστείτε τα Ταχυδρομεία των ΗΠΑ να έβγαζαν μια διαφήμιση όπως αυτή», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Δείτε την όμορφη ιστορία αγάπης:

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook