Μυθική εμφάνιση και χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τέντογλου στη Γλασκώβη

μυθική-εμφάνιση-και-χρυσό-μετάλλιο-γι-821945

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος στο άλμα εις μήκος στην Ευρώπη! Μυθική εμφάνιση και χρυσό μετάλλιο για τον Έλληνα αθλητή. «Πέταξε» με άλμα στα 8.38 μέτρα για να πάρει την πρώτη θέση. Αυτή ήταν η κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο. Δείτε το «χρυσό» άλμα του κορυφαίου Έλληνα άλτη.

Κάνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ξανά ιστορία για την Ελλάδα, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ο 20χρονος Έλληνας αθλητής έκανε άλμα 8,38 μέτρων στην 5η του προσπάθεια και πέρασε πανηγυρικά στην πρώτη θέση του άλματος εις μήκος, για να κατακτήσει το δεύτερο σερί χρυσό του μετάλλιο, μετά και το ευρωπαϊκό του ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο.

Ο Τεντόγλου ήταν σε εξαιρετική ημέρα και έκανε δύο άλματα πάνω από τα 8 μέτρα, με το 4ο να είναι μόλις ένα χιλιοστό κάτω από τον προπορευόμενο εκείνη την ώρα, Σουηδό Νίλσον. Στην επόμενη προσπάθειά του όμως, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών για την Ελλάδα σε κλειστό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να «σφραγίσει» την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο.

Το «χρυσό» άλμα του Τεντόγλου

Η κατάταξη στο άλμα εις μήκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook