Μυστηριώδεις επιθέσεις σε αδέρφια σε Χανιά και Ηράκλειο – «Ντου» κουκουλοφόρων και παράσυρση με αυτοκίνητο

μυστηριώδεις-επιθέσεις-σε-αδέρφια-σε-1206434

Σοκάρει η εξομολόγηση του 46χρονου από τον Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο, ο οποίος στις 29 Μαρτίου δέχθηκε, όπως κατήγγειλε, άγρια επίθεση από πέντε κουκουλοφόρους ενώ βρισκόταν στο μετόχι του και τέσσερις μέρες νωρίτερα, ο αδερφός του παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά με τον οδηγό στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται

Ο 46χρονος κτηνοτρόφος εξομολογήθηκε την εμπειρία του στο MEGA, ευρισκόμενος στο χωράφι που δέχτηκε την επίθεση. Η ώρα ήταν με έξι και μισή το απόγευμα της 29ης Μαρτίου, όπως λέει, όταν βρέθηκε απέναντι στους πέντε κουκουλοφόρους.

Μέσα σε αυτό το χωράφι ο άτυχος κτηνοτρόφος δέχθηκε επίθεση από πέντε κουκουλοφόρους και σώθηκε από θαύμα, όπως κι ο αδελφός του που τέσσερις μέρες νωρίτερα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά. Οι εξομολογήσεις τους, οι πρώτες συλλήψεις και οι καταγγελίες στην αστυνομία αναστατώνουν την Κρήτη.

Στο χωριό του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο. Μέσα στο χωράφι που έβοσκαν τα ζώα της οικογένειας ο άτυχος κτηνοτρόφος αρχίζει όπως μας περιγράφει αναπάντεχα να δίνει μάχη για τη ζωή.

Η ώρα ήταν με έξι και μισή το απόγευμα της 29ης Μαρτίου όταν ο άνθρωπος βρέθηκε απέναντι στους πέντε κουκουλοφόρους.

Το θύμα αντιστέκεται και πάνω στη μάχη βγαίνουν οι κουκούλες τα πρόσωπα τριών εκ των δραστών. Πρόκειται όπως μας λέει για μέλη γνωστής οικογένειας της περιοχής που ήδη έχουν συλληφθεί. Οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα της επίθεσης η ζωή του κτηνοτρόφου σώθηκε όπως όλα δείχνουν κατά τύχη.

Ο 46χρονος που παρέμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν για δύο μέρες τονίζει πως δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με την οικογένεια που φαίνεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Τέσσερις μέρες νωρίτερα πολύ κοντά στο θάνατο έφτασε ο αδελφός του. Ανήμερα της 25ης μαρτίου. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά με τον οδηγό στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται. Μετά την επίθεση στον αδελφό του πολλοί στο χωριό συσχετίζουν τα γεγονότα με την αστυνομία να καλείται να βρει τις απαντήσεις.

Τα δύο αδέλφια που μέσα σε τέσσερις μέρες βρέθηκαν μια ανάσα από το θάνατο ζητούν από την αστυνομία να ενισχύσει τα μέτρα στο χωριό και να τους προστατεύσει.

Οι κατηγορούμενοι που έχουν συλληφθεί αναμένεται να δικαστούν στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου την ερχόμενη Παρασκευή για τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ο άνθρωπος που δέχθηκε την επίθεση έχει κατονομάσει τους δράστες σε μια γνωστή οικογένεια.

Δύο από τα πέντε άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση είναι μέλη μιας οικογένειας που έχει απασχολήσει όπως στο παρελθόν σε μία πολύκροτη υπόθεση.

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook