Μυστήριο παραμένουν τα βουητά σε πολλές περιοχές των Χανίων – Πού μπορεί να οφείλονται – Τι λέει ο Νίκος Καλογερής

μυστήριο-παραμένουν-τα-βουητά-σε-πολλ-1419466

Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα που έχουν κατακλύσει το τηλεφωνικό κέντρο του zarpanews.gr σχετικά με τους περίεργους βρόντους που ακούγονται σε διάφορες περιοχές των Χανίων (Δείτε ΕΔΩ)

Συγκεκριμένα, έχουν αναφερθεί παράπονα από διάφορες περιοχές (Νέα Χώρα, Γαλατάς, Σταλός, Άγιος Ονούφριος, Αγία Μαρίνα, Πύργος Ψηλονέρου) από κατοίκους που κάνουν λόγο για δυνατούς βρόντους που μοιάζουν με σεισμό αλλά δεν είναι. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, κάτοικοι ανέφεραν ότι έτριζαν τζάμια, ενώ χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο από σπίτι στο Καστέλι:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής μίλησε για το θέμα στο Zarpa Radio 89.6 και στους Άννα Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Κολομπάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρει κανείς για ποιον λόγο γίνεται. Έχω μιλήσει με όλες τις στρατιωτικές μονάδες εδώ, καμία δεν κάνει ασκήσεις που να δικαιολογούν αυτό τον θόρυβο. Δεν αποκλείεται να διεξάγεται κάποια άλλη άσκηση ανοικτά των χωρικών υδάτων και να μην το ξέρουν οι εδώ μονάδες. Ρωτήσαμε και ειδικούς γεωλόγους, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάποιου είδους φυσικό φαινόμενο. Το ψάχνουμε, δε νομίζω ωστόσο ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Αλλά αν δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι, δεν μπορώ να είμαι και κατηγορηματικός ως προς την απάντηση».

zarpanews.gr

One thought on “Μυστήριο παραμένουν τα βουητά σε πολλές περιοχές των Χανίων – Πού μπορεί να οφείλονται – Τι λέει ο Νίκος Καλογερής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook