Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ που κατέρρευσε έξω από το γήπεδο

μυστήριο-με-τον-θάνατο-48χρονου-οπαδού-τ-1697983

Νεκρός 48χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του έξω από το γήπεδο. «Είχε δεχθεί χτυπήματα» κατέθεσε η μητέρα του.

Έρευνα διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο ενός 48χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, ο οποίος είχε πάει μαζί με την κοπέλα του το Σάββατο της 13ης Μαΐου 2023 στο γλέντι που είχαν στήσει οι φίλαθλοι των «κιντρινόμαυρων» έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους.

Κάποια στιγμή ο 48χρονος σωριάστηκε στο έδαφος. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί νοσηλεύτηκε (σύμφωνα με πληροφορίες με συμπτώματα εγκεφαλικού) μέχρι τις 18 Μαΐου 2023, ημέρα κατά την οποία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λίγες ώρες αργότερα ο 48χρονος είπε στη μητέρα του ότι δεν αισθάνεται καλά. Έτσι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Μετά τον θάνατό του η μητέρα του κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους.

Η κατάθεση της μητέρας του 48χρονου δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση, με την Αστυνομία να διερευνά πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Μέχρι την ώρα της κατάθεσης της μητέρας το περιστατικό θεωρείτο θάνατος από παθολογικά αίτια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να λάβουν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο όπου βρισκόταν ο 48χρονος πριν σωριαστεί στο έδαφος. Επίσης, θέμα χρόνου είναι να κληθεί για κατάθεση η κοπέλα του 48χρονου, η οποία φέρεται να αποκάλυψε την επίθεση. Σημειώνεται ότι ανάρτηση φιλάθλων της ΑΕΚ στα social media αναφέρει ότι ο 48χρονος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του προκάλεσαν εγκεφαλικές κακώσεις.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook