Μυστήριο με το εξαφανισμένο εμβόλιο: «Με έψαξαν μέχρι και στα εσώρουχα – Με εξευτέλισαν» λέει ο διανομέας

μυστήριο-με-το-εξαφανισμένο-εμβόλιο-1207654

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην «εξαφάνιση» φιαλιδίου της Pfizer ο διανομέας που κατηγορείται για το συμβάν και επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν.

«Με κατηγόρησαν ότι στη διάρκεια των 4 λεπτών, από τη στιγμή που πάρκαρα ανεβοκατέβηκα στις σκάλες, παρέδωσα, μίλησα και λένε ότι σε αυτό το διάστημα πρόλαβα και βρήκα το φιαλίδιο και πήρα. Να ρωτήσετε αυτούς που το λένε, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Ναι, ρώτησα τους γιατρούς αν ισχύουν όλα όσα ακούω για τα εμβόλια, αλλά δεν είναι κατηγορητικό αυτό», ανέφερε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στην ΕΡΤ προσθέτοντας πως δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο χώρο, τόσο ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοι του. «Πάντα παραδίδουμε, σε γραφείο, όπου χρειαστεί. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε καν θερμομέτρηση» είπε.

Αφότου αποχώρησε, επέστρεψε στο μαγαζί πήρε την επόμενη παραγγελία και συνέχισε κανονικά τη δουλειά του μέχρι που ειδοποιήθηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος ότι υπάρχει πρόβλημα. «Μέσω τηλεφώνου μίλησα με μια κυρία η οποία με κατηγόρησε και είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Εγώ συνέχισα τη δουλειά μου μέχρι που το απόγευμα ήρθαν και με συνέλαβαν. Με έψαξαν μέχρι και στα εσώρουχα στην Ασφάλεια, με εξευτέλισαν οικογενειάρχη άνθρωπο, αλλά δεν βρήκαν τίποτα» είπε και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν.

«Με κατηγόρησαν ότι ήμουν ο τελευταίος που το είδε. Εγώ δεν το ξέρω αυτό. Στην κατάθεση λένε ότι το φιαλίδιο ήταν μέσα σε κουτί και σκεπασμένο με γάντι. Άρα εγώ όταν πήγα κι ενώ με είχαν στο οπτικό τους πεδίο, ήξερα πού ήταν το φιαλίδιο, άνοιξα το κουτάκι και το πήρα;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο γιατί δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Τέλος είπε ότι είναι γνωστός στην περιοχή, είναι πολύτεκνος και πως η επιχείρησή του έχει πληγεί και ότι εργάζεται ως διανομέας. «Σε μένα το φιαλίδιο θα ήταν άχρηστο», κατέληξε.

lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook