Μυστήριο με τεράστιο κουφάρι που ξεβράστηκε σε ακτή της Σκωτίας | Photo

μυστήριο-με-τεράστιο-κουφάρι-που-ξεβρ-997097

Μυστήριο καλύπτει τον γιγαντιαίο σκελετό που εντοπίστηκε να τον έχει ξεβράσει η θάλασσα σε ακτή της Σκωτίας, κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Κιάρα.

Όπως αναφέρει το RT, το εύρημα έχει δώσει τροφή σε όσους πιστεύουν στην ύπαρξη του τέρατος του Λοχ Νες και σε συνωμοσιολόγους, οι οποίοι ταυτίζουν τον σκελετό με κάποιο αλλόκοτο πλάσμα.

Το κουφάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης ξεβράστηκε σε ακτή κοντά στο Αμπερντίν της Σκωτίας.

Τα μυστηριώδη και γιγάντια λείψανα παρασύρθηκαν από την καταιγίδα Κιάρα που έπληξε τη χώρα με ισχυρούς ανέμους. Η αποκρουστική φωτογραφία του σκελετού του πλάσματος αναρτήθηκε στο Facebook από το Fubar News στις 9 Φεβρουαρίου.

Η σπονδυλική στήλη και κάτι που μοιάζει με δύο κόκαλα που προεξέχουν, οδήγησαν πολλούς να πιστέψουν ότι πρόκειται για το τέρας του Λοχ Νες.

«Είναι η Nessie! Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο θαλασσινό νερό» σχολίασε χρήστης.

Κάποιοι άλλοι υπενθύμισαν ταινίες τρόμου, ενώ άλλοι πείστηκαν ότι πρόκειται για κροκόδειλο του αλμυρού νερού ή για το πλοκάμι ενός τεράστιου χταποδιού.

Η πλειοψηφία θεώρησε ωστόσο ότι ο σκελετός ανήκει είτε σε φάλαινα είτε σε τεράστιο δελφίνι.

Όσο για το τέρας του Λοχ Νες, ακόμη δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι υπήρξε, αν και οι οπαδοί της θεωρίας ισχυρίζονται ότι υπάρχουν 18 «επίσημες» εμφανίσεις του το 2019.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook