Μυστήριο με νεκρό άνδρα σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Το μίνι οπλοστάσιο που βρέθηκε

μυστήριο-με-νεκρό-άνδρα-σε-διαμέρισμα-1260381

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός 52χρονου άνδρα στη Νίκαια, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής,  μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, οι ένοικοι της πολυκατοικίας κινητοποιήθηκαν εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς που έβγαινε από το διαμέρισμα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει. Όταν μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν τον 52χρονο νεκρό στο υπνοδωμάτιο. Ερευνώντας το σπίτι, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μικρό οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν ένα πιστόλι Glock, δύο καραμπίνες , φυσίγγια και ναρκωτικά.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα όπλα που βρέθηκαν στη Νίκαια

Η Ασφάλεια που διερευνά την υπόθεση ελέγχει εάν ο άνδρας ήταν σεσημασμένος, ενώ τα όπλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται κυρίως το Glock , καθώς δεν πρόκειται για οποιοδήποτε όπλο.

Θεωρείται δυνατό και επιχειρησιακό όπλο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε έκνομες ενέργειες, και, αν ναι, σε ποιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook