Μυστικός γάμος για τον Μπόρις Τζόνσον

μυστικός-γάμος-για-τον-μπόρις-τζόνσον-1230080

Ο Βρετανός πρωθυπουργός παντρεύτηκε τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς το πρωί του Σαββάτου σε μία μυστική τελετή σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Την είδηση μεταδίδει και το BBC λέγοντας πως ο γάμος έγινε παρουσία λίγων φίλων και συγγενών ενώ μέλη του υπουργικού συμβουλίου και άλλοι πολιτικοί έσπευσαν να συγχαρούν τον Τζόνσον μέσω Twitter.

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει στον τύπο ο γάμος θα γινόταν 30 Ιουνίου, ωστόσο ο 56χρονος πρωθυπουργός και η 33χρονη σύντροφός του παντρεύτηκαν στον Καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η τελετή ήταν τόσο μυστική που έδωσαν το παρών μόλις 30 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν στενοί φίλοι της οικογένειας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, φάνηκε να χαμογελάει έξω από τον ναό.

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε έξι μόλις μέρες αφότου το πρωθυπουργικό ζεύγος έστειλε κάρτες save the date.

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας.

Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Downing Street πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries. Μάλιστα ο ίδιος ιερέας πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook