«Μυστικά με τον Μπαμπά»: Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο για παιδιά της Αργυρώς Μουντάκη

μυστικά-με-τον-μπαμπά-κυκλοφορεί-το-1120202

Μετά το επιτυχημένο «Πες το μόνο στη μαμά», που αγαπήθηκε από τους λιλιπούτειους αναγνώστες, οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μουντάκη, με τίτλο «Μυστικά με τον Μπαμπά». Πρόκειται για μια ιστορία αφιερωμένη στη στενή σχέση που καταφέρνουν να χτίσουν οι σύγχρονοι μπαμπάδες με τα παιδιά τους.

Ο Κωνσταντίνος μοιράζεται με τον μπαμπά του ένα κουτί γεμάτο μυστικά και η Ερατώ ένα άλλο με τον δικό της μπαμπά. Τα παιδιά αποφασίζουν να μοιραστούν τα μυστικά αυτά. Σε μία από καρδιάς εξομολόγηση αφηγούνται τις ιστορίες τους, γελάνε μέχρι δακρύων, μιλάνε για τις ανησυχίες τους και στο τέλος απορούν… Οι μαμάδες τους πραγματικά δεν ξέρουν τίποτα για όλα αυτά; Καταλήγουν λοιπόν να φτιάξουν ένα τρίτο κουτί με το δικό τους σπουδαίο μυστικό! Ποιο είναι άραγε αυτό;

Τα μυστικά που οι μπαμπάδες μοιράζονται με τα παιδιά τους είναι από απλές μικρές ζαβολιές κρυφά ή δήθεν κρυφά από τη μαμά –εδώ η συγγραφέας μάς κλείνει το μάτι πονηρά– έως πολύ σοβαρά θέματα, όπως η ενημέρωση των παιδιών για το σώμα τους και τη λειτουργία του.

Ένα βιβλίο για τη σημασία των στενών οικογενειακών σχέσεων στην προσπάθεια όλων των γονέων να αναθρέψουν υγιή και ευτυχισμένα παιδιά. Μία ακόμη συναρπαστική ιστορία της Αργυρώς Μουντάκη διανθισμένη με χιούμορ, ανατροπές και ένα απρόβλεπτο τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook