Μυστικά μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 40

μυστικά-μακιγιάζ-για-γυναίκες-άνω-των-40-1274255

Το καλύτερο μέρος του να μεγαλώνει κανείς είναι ότι κατά το πέρασμα των χρόνων αποκομίζει συνεχώς εμπειρίες και γνώσεις. Στο πνεύμα της συνεχούς μάθησης, λοιπόν, όσες έχετε περάσει το κατώφλι των 40 και θέλετε μια πιο προσεγμένη και φρέσκια εμφάνιση, δείτε κάποια μυστικά μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το σκοπό σας.

Μην παραλείπετε ποτέ το ρουζ

Το ρουζ είναι εκείνο το προϊόν που μοιάζει να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του μακιγιάζ, κάτι σαν συνδετικός κρίκος. Εφαρμόστε το ψηλά στα μήλα των ζυγωματικών σας για να σηκώσετε το πρόσωπό σας και να του δώσετε το εφέ της επιπλέον διάστασης.

Γεμίστε τα χείλη

Μια από τις ανησυχίες πολλών γυναικών άνω των 40 είναι και τα όχι και τόσο ζουμερά, φυσικά χείλη. Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των πληρέστερων χειλιών χωρίς να κάνετε υπερβολικά πράγματα, χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών για να βελτιώσετε το σχήμα τους πριν εφαρμόσετε το κραγιόν σας. Για το σκοπό αυτό, προτιμήστε, επίσης, ενυδατικούς τύπους κραγιόν και όχι ματ φόρμουλες. Και φυσικά, μην ξεχνάτε ότι τα lipgloss είναι και πάλι στη μόδα και θα σας βοηθήσουν πολύ να πετύχετε το σκοπό σας.

Απλοποιήστε το μακιγιάζ των ματιών σας

Οι έντονες και σκληρές γραμμές μπορούν να δώσουν μια βαριά εμφάνιση στο μάτι, ενώ μια πιο μαλακή γραμμή δίνει μια πιο ανοιχτή και νεανική εμφάνιση. Προτιμήστε μια υγρή σκιά ματιών σε μορφή κρέμας για να εφαρμόσετε στο καπάκι των ματιών σας. Όταν φτάσουμε στα 40, το δέρμα γύρω από τα μάτια χάνει την ελαστικότητά του, κάτι που μπορεί να κάνει την εφαρμογή της σκιάς λίγο πιο δύσκολη. Ως εκ τούτου, περισσότερες μαλακτικές φόρμουλες, όπως η σκιά σε μορφή κρέμας, συστήνονται για τις γυναίκες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας που εφαρμόζεται πολύ εύκολα και είναι λιγότερο πιθανό να τονίσουν τις λεπτές γραμμές που έχουν σχηματιστεί στο μάτι.

Τονίστε τα φρύδια σας

Ενώ με το πέρασμα του χρόνου από πάνω μας το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα φρύδια μας τόσο συχνά, δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ να τα τονίσετε. Με μια ειδική σκιά γεμίστε τα κενά και τονίστε κυρίως τις άκρες τους. Προσέχοντας πάντα να αποφύγετε τις υπερβολές.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook