Μυλοπόταμος: «Οι Γερμανοί άρχισαν να γρονθοκοπούν τον 38χρονο» λέει ο δικηγόρος του Κρητικού

μυλοπόταμος-οι-γερμανοί-άρχισαν-να-γ-1511811

«Οι Γερμανοί άρχισαν να γρονθοκοπούν τον 38χρονο» υποστήριξε ο κ. Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος του 38χρονου κατηγορούμενου για την καταδίωξη στον Μυλοπόταμο της Κρήτης και την επίθεση σε βάρος της οικογένειας Γερμανών τουριστών. Μάλιστα τόνισε πως είναι παράνομη η προβολή του βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης των δύο Κρητικών σε βάρος οικογένειας Γερμανών τουριστών.

«Εμείς δεν έχουμε το βίντεο στα χέρια μας. Η προβολή του είναι παράνομη, αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Τα προσωπικά δεδομένα τα έχετε κάνει σουρωτήρι. Αυτές οι εικόνες που εμφανίζετε, δεν σχετίζονται με κανέναν κατηγορούμενο με τα όπλα. Ποιο ανόητο πλάσμα βρήκε αυτές τις φωτογραφίες δεν ξέρω» ανέφερε ο κ. Βέρρας, μιλώντας στο LIVE-NEWS.

«Tο βίντεο δείχνει την τελευταία φάση του περιστατικού. Είναι μια άσχημη στιγμή, είναι καταδικαστέο αυτό. Πριν όμως έχει προηγηθεί ότι οι Γερμανοί έχουν καταδιώξει το αυτοκίνητο» σημείωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, «κατά την προσπέραση των Ελλήνων στους Γερμανούς, οι δεύτεροι νόμιζαν ότι το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να καταδιώξουν το αμάξι των Κρητικών».

Ένας από τους Γερμανούς κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 38χρονο ανέφερε ο δικηγόρος του 38χρονου κατηγορούμενου. «Άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέσα στο αυτοκίνητο. Του έχει στραπατσάρει το πρόσωπο ολόκληρο. Κανένας από τους Γερμανούς δεν έχει σωματικές βλάβες» τόνισε ο κ. Βέρρας

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του 38χρονου Κρητικού, το περιστατικό έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε, επειδή συμμετέχοντες ήταν τουρίστες. «Αν ήταν Έλληνες, δεν θα ασχολούνταν κανείς», κατέληξε.

enikos.gr

7 thoughts on “Μυλοπόταμος: «Οι Γερμανοί άρχισαν να γρονθοκοπούν τον 38χρονο» λέει ο δικηγόρος του Κρητικού

    1. Ο/Η Ε το παντέρμο το μπαξίσι πως ξεχωρίζει τους Κρητικούς από τους Τούρκο κρητικούς και τους τουρκοσπορους ! λέει:

      Να μας διευκρινίσεις όμως για να ξέρουμε αν υποστηρίζεις τους Γερμανούς σαν ανθρώπους η το φιλοδώρημα τους για την άψογη στάση σου σαν δουλικό με πετσέτα στο χέρι !
      Όσο για τους δυο συντοπίτες μου Κρητικούς θα τους διάλεγα ένα εκατομμύριο φορές απανωτά χωρίς δεύτερη σκέψη να είναι δίπλα μου σε μια δύσκολη ώρα και δεν θά ήθελα ούτε σε ένα χιλιόμετρα κοντά τους Ούννους και τους Γότθους βαρβάρους ! Η μήπως πρέπει να σου θυμίσω ότι οταν εμείς μεγαλουργούσαμε αυτοί έκαναν ανθρωποθυσίες και έπιναν κρασί από τα κρανία των εχθρών τους ! Το νερό που ρίχνει στην Κρήτη δεν είναι βροχή, μη ξεγελιέσαι, ροχάλες του Μινωα στους απογόνους του είναι !

      1. Αν γουστάρεις τέτοιους τύπους και τους θεωρείς βερους Κρήτες τοτε πήγαινε μετακόμισε εκεί και μετά από ένα μήνα θα φύγεις τρέχοντας….
        Κάτι τέτοιοι μπαίνουν στο 4χ4 καζικι της μεθιας και τρέχουν στο δρόμο και όποιον πάρει ο χάρος…
        Αν φάει καμμία αδέσποτη σφαίρα το παιδί σου που παίζει εκεί κοντά θα σου πουν ήταν η κακια στιγμή συμβαίνουν αυτά….

        Οι τουρίστες σέβονται στην πλειοψηφία τους τον περισσότερο από μας που είμαστε της αρπάχτηγς και ο ένας να φάει τον αλλο

    1. Για να παει η κληση στον τουριστα ειναι τετοια η διαδικασια μεσω πρεσβειεας που κανεις δεν ασχολειται…Και να μην ξεχναμε οτι απο αυτος ζουμε ,RBNB γαρ..,Οποτε….Μουρμου…

      1. Επειδή δουλεύω στα ενοικιαζόμενα να ξέρετε ότι όχι μόνο πληρώνουν κλήσεις οι τουρίστες αλλά και με καπέλο.
        Μόλις κοπεί η κλήση πάει επισπευσμενα κατευθείαν στην εταιρεία η οποία τους τα κρατά από την πιστωτική η από την εγγύηση που έχουν αφήσει…

        Τώρα σε περίπτωση που φας σφαίρα από καλάσνικοφ η σε καβαλήσει 4χ4 δεν ξέρω ποιος πληρώνει;-)

  1. Ρε παιδιά το κούρασαμε το θέμα πια…
    Συμβαίνουν αυτά παντού και ένα παραπάνω εκεί στα ορεινά…
    Στην Αθήνα και στις πόλεις της Ευρώπης συμβαίνουν χειρότερα.
    Τώρα αρχίσατε άσχετες συζητήσεις με Ουνους και βαρβάρους και Τουρκοσπόρους και ξεφυγατε…
    Το καλύτερο είναι να ζητήσουν συγγνώμη οι συντοπίτες μας και να δείξουν ανωτερωτητα οι τουρίστες και να αποσύρουν την μήνυση (όσο να ναι 5 παιδιά έχει να ταισει ο βοσκός) και τέλος καλό όλα καλά….

    Έτσι πήραν το μάθημα τους και η μεν και η δε

    Τώρα δαιμονοποιησατε τους καουμπόηδες ότι φταινε για όλα τα δεινά της χώρας και γίνατε γελοίοι με «τσάμπα διακοπές» και μπούρδες …
    Εγώ στην θέση των τουριστών δεν θα ξαναπατουσα εδώ ούτε να με πληρώνανε και να μου χάριζαν ξενοδοχείο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook