Μυλοπόταμος: «Ήταν έγκλημα προμελετημένο» – Η αδερφή του θύματος περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας

μυλοπόταμος-ήταν-έγκλημα-προμελετη-1465835

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στον Μυλοπόταμο από την δολοφονία του ενός 22χρονου άνδρα από τον 44χρονο συντοπίτη του.

Ο 44χρονος που ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό άνδρα πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθεί καθώς την ώρα που η οικογένεια τού 22χρονου βάφτιζε τον νεογέννητο γιο του, τηρώντας το έθιμο, αυτός παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας του θύματος με την αδερφή του 22χρονου να περιγράφει στον ΑΝΤ1 την σκηνή της δολοφονίας.

«Ήμουν δίπλα του, εγώ, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, το κοπέλι μου. Είπαν μια κουβέντα, που δεν πήγαινε γι’αυτόν. Με τον αδελφό του φονιά είχα πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη και φύγανε. Τι ήθελε και γύρισε με το όπλο…»

Και ενώ όλοι πίστεψαν πως έληξε το επεισόδια, λίγα λεπτά αργότερα δράστης και θύμα συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου.

«Κατέβαινε, σταμάτησε στο σπίτι μου. Του λέει: ‘θα αναμαζώξεις τη γλώσσα του ή θα σε αναμαζώξω εγώ; Κατέβα αν είναι άνδρας’ και γυρίζει και του ‘παίζει 3’. Δεν κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν προμελετημένο έγκλημα».

Τότε ο δράστης έφυγε από το σημείο της δολοφονίας και εξαφανίστηκε μέχρι το πρωί της Δευτέρας, οπότε και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Εκεί παραδέχθηκε από την αρχή πως αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο ενώ στην Ασφάλεια έδωσε την δική του εκδοχή για το τι έγινε.

Υποστήριξε πως λογομάχησαν δύο φορές, το θύμα έβρισε ακόμα και νεκρούς της οικογένειάς του, και τότε «θόλωσε» και άνοιξε πυρ.

Συγκλονίζουν η χήρα και η μάνα του θύματος

«Ήταν τόσο καλός. Λεφτά να μην είχε κάποιος πήγαινε και του έδινε, ακόμα κι αν ο δικός μου δεν είχε. Και σε αυτούς είχε δώσει. Χειρουργείο έκανε ο φονιάς και τον βοήθησε. Αυτό είναι το ευχαριστώ; Που τον έβαλε στο χώμα;» είπε η σύζυγος του θύματος.

Μάλιστα τονίζει πως στις αρχές Μαΐου είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της. «Ήρθε ο αδελφός του φονιά με ένα πυροβόλο κι εγώ ήμουν στο μπαλκόνι έγκυος κι έριξε μια ριπή. Κάναμε μήνυση όλα έγιναν σωστά και μου λέει ο φονιάς στην Αστυνομία.Στέλλα είδες εσύ όπλο; Κι αμέ; Έπρεπε να με ξαπλώσει για να το παραδεχτεί;» ανέφερε η σύζυγος του 22χρονου.

«Επειδή είχε γίνει μια παρεξήγηση με τα ξαδέλφια τους, είχε πάει ο αδελφός του φονιά στο καφενείο κι ήταν ο άντρας μου και του λέει έβγα έξω και λέει ο δικός μου «δικός σου είναι ο χώρος;» Κι είχαμε δικαστήρια γι’ αυτά τα πράγματα» περιέγραψε στο ΑΝΤ1 η σύζυγος του θύματος.

Θρήνος και απειλές στον Μυλοπόταμο

«Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά την γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο», λέει η μητέρα του αδικοχαμένου 22χρονου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook