Μυλωνάκης: Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε προσωπικά για την υδροδότηση της Κισσάμου

μυλωνάκης-ο-πρωθυπουργός-δεσμεύτηκε-945720

Σε εθνικό ζήτημα αναδεικνύεται το πρόβλημα της υδροδότησης σε περιοχές της Κισσάμου, όπως είπε ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, στην ενημερωτική εκπομπή του Super FM 89.6 με τον Περικλή Κουκλάκη.

Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίσσαμο στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν με τον Δήμαρχο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε προσωπικά για την αποκατάσταση στις υδρομαστεύσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις περιοχές Πλατάνου, Λουσακιών και Γραμβούσας.

Τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν με τα φράγματα του Ταυρωνίτη και των Παπαδιανών του Δήμου Πλατανιά, με τους ανάλογους αγωγούς που θα αποκαταστήσουν τα προβλήματα και των περιοχών της Κισσάμου, όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης για τη συζήτησή τους.

Μάλιστα, τόνισε ότι κατά τη συνομιλία τους ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι ο ΒΟΑΚ θα αποκατασταθεί εντός της θητείας του, με τον Δήμαρχο Κισσάμου να του τονίζει ότι ο αυτοκινητόδρομος πρέπει να περιλαμβάνει την έναρξη του από το Καστέλι.

Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών:

«Δόθηκε υπόσχεση να βρεθεί ο τρόπος να στελεχωθούν οι τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων Κισσάμου, Αποκορώνου, Κανδάνου-Σελίνου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο. Αυτό θα γίνει και με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού μακροπρόθεσμα, αλλά και άμεση εξυπηρέτηση των περιοχών που το έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν τα εκατοντάδες προβλήματα που έχουν».

Όσον αφορά στο τελευταίο, ο Δήμαρχος Κισσάμου είπε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα και από τον Δήμο αλλά και από τα συνεργεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, για την  αποκατάσταση των ζημιών από τις θεομηνίες του περασμένου χειμώνα, ωστόσο ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά.

zarpanews.gr

One thought on “Μυλωνάκης: Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε προσωπικά για την υδροδότηση της Κισσάμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook