Στο My Style Rocks η Κρητικιά αεροσυνοδός που σέρβιρε τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας | Photos + Video

στο-my-style-rocks-η-κρητικιά-αεροσυνοδός-που-σέρβ-989211

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη από την Κρήτη είναι μια από τις νέες παίκτριες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο My Style Rocks.

Η αεροσυνοδός που τα τελευταία χρόνια μένει σχεδόν μόνιμα στο Ντουμπάι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας στο παρελθόν, καθώς είναι μέλος του πληρώματος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. «Η προϋπηρεσία μου, οι γνώσεις μου και οι τέσσερις γλώσσες που μιλάω με βοήθησαν να ενταχθώ στο πλήρωμα της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας» λέει στο εισαγωγικό βίντεο του My Style Rocks.

Οι σπόντες με το «καλημέρα» για άλλες παίκτριες του My Style Rocks

«Στο My Style Rocks έρχομαι για να γίνω έμπνευση για κάποιες κοπέλες και να αποδείξω πως μια κοπέλα μπορεί να είναι όμορφη, μορφωμένη και με στιλ» λέει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Από το πρώτο βίντεο, η Κυριακή πέταξε τα καρφιά της απέναντι σε άλλες κοπέλες και συγκεκριμένα την Ευρυδίκη που όπως είπε έχει αρνητικότητα.

Η νυν παίκτρια του My Style Rocks και η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας

Από το χωριό Ζήρος, στη Σητεία, η Κυριακή Κατσογκρεσάκη έφτασε να πετά με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Αφού αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύμνου, η παίκτρια πλέον του My Style Rocks, προτίμησε μια καριέρα στους αιθέρες. Έπιασε δουλειά ως αεροσυνοδός, στο Ηράκλειο, αλλά στόχος της ήταν να βγει στο εξωτερικό. Κατάφερε να μπει με την πρώτη προσπάθεια στην Emirates και έπειτα από δύο χρόνια, έστειλε το βιογραφικό της και δέχθηκε πρόσκληση να περάσει από τη συνέντευξη για τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Η νυν παίκτρια του My Style Rocks ζει εδώ και χρόνια στο Ντουμπάι

Από την Κρήτη στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και τώρα στο My Style Rocks

«Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν γνώριζα ότι πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια, απλά ήξερα ότι πρόκειται να δουλέψω για μια πολύ πλούσια οικογένεια. Στη συνέχεια μου έδωσαν όλες τις πληροφορίες και μπορώ να πω ότι είχα μείνει έκπληκτη που ανήκα στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας». Από τις 30 κοπέλες αρχικά, η ίδια και άλλη μία έκαναν δοκιμαστική πτήση. Και στο τέλος τα κατάφερε η Κρητικιά.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι απλοί άνθρωποι έλεγε η παίκτρια του My Style Rocks

Αν και μέλη της βασιλικής οικογένειας, πρόκειται για ανθρώπους που δεν κάνουν επίδειξη πλούτου, σημειώνει η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ενώ έχει αναπτυχθεί και μία οικειότητα.

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks με τη στολή της αεροσυνοδού

«Θα μπορούσα να σας περιγράψω μια ημέρα που είχαμε στην πτήση μια πριγκίπισσα και περίμενα πως θα δω ντυμένη με τα μακριά φορέματα, τα διαμάντια ή ένα στέμμα, ήρθε όμως στην πτήση σαν ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει στο πλήθος ότι ήταν μια πριγκίπισσα. Είναι κάτι που μου είχε κάνει τρομακτική εντύπωση. Όπως επίσης και ο τρόπος που μας φέρονται και μιλάνε είναι ιδιαίτερα απλός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι άνθρωποι πάρα πολύ ευγενικοί και ποτέ δεν μας έφεραν σε δύσκολη θέση, ούτε μας “μείωσαν”, ενώ ποτέ δεν έκαναν επίδειξη του πλούτου τους. Είναι πάρα πολύ απλοί, καθημερινοί στη συμπεριφορά άνθρωποι. Φυσικά, θα φάνε το χαβιάρι, σαλάτες με αχινό, θα πιούνε σαμπάνια με φράουλες και κάποια εξεζητημένα φαγητά που επιθυμούν, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί π.χ στο πώς θα σερβίρουμε ή εάν κάνουμε ένα λάθος», δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή της η νυν παίκτρια του My Style Rocks.

Η παίκτρια του My Style Rocks βάζει πλώρη για το πιλοτήριο

Πλέον εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια έξι μήνες τον χρόνο, κάτι που μάλλον εξηγεί πως βρήκε τον χρόνο να λάβει μέρος στο My Style Rocks. Ωστόσο, απώτερος σκοπός της, είναι άλλος!

«Ο στόχος μου είναι να γίνω πιλότος. Έχω ξεκινήσει ήδη εδώ και έναν χρόνο. Διαβάζω και σπουδάζω εξ αποστάσεως καθώς δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθώ τα μαθήματα στη σχολή αφού μένω στο Ντουμπάι», δήλωνε, εκφράζοντας την ελπίδα σε 3-4 χρόνια να είναι πιλότος σε κάποια αεροπορική εταιρεία.

Να γίνει πιλότος φιλοδοξεί η Κρητικιά που μπήκε στο My Style Rocks

«Δεν γνωρίζω η αλήθεια είναι αν θα καταφέρω να πετάω για τη Βασιλική Οικογένεια, αφού αυτό είναι δύσκολο, καθώς χρειάζεται μεγάλη προϋπηρεσία. Αρκεί να φανταστεί κάποιος πως οι πιλότοι που έχουμε τώρα εργάζονται ο κάθε ένας 25 χρόνια», συμπλήρωνε, η νυν παίκτρια του My Style Rocks.

Πηγή: iefimerida.gr

One thought on “Στο My Style Rocks η Κρητικιά αεροσυνοδός που σέρβιρε τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας | Photos + Video

  1. Θα ασχολουμαστε πολυ καιρο ακομα με αυτο το νουμερο? Ας την παντρευτει κανενας χαζος εφοπλιστης μας τα εχει κανει πλανητες , 3 φορες τον χρονο μας λενε οτι εκανε την σερβιτορα κανενος σευχη και για αυτο πρεπει να της δωσουμε το Νομπελ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook