My Style Rocks 3: «Τι έχουμε εδώ; Χούντα;» – Η Ευρυδίκη εκνεύρισε μέχρι και τον Λάκη Γαβαλά

my-style-rocks-3-τι-έχουμε-εδώ-χούντα-η-ευρυδίκ-1008146

Σκηνικό μεγάλης έντασης δημιουργήθηκε στο πλατό του My Style Rocks 3 με αφορμή την βαθμολογία της Ευριδίκης Παπαδοπούλου στη συμπαίκτρια της, Κορίνα Αδραμιτίδου.

Η Κορίνα εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να παρουσιάσει την vintage ενδυματολογική της επιλογή. Ωστόσο, η Ευρυδίκη βαθμολόγησε την εικόνα που είδε μπροστά της με 1 ενώ οι υπόλοιπες παίκτριες την βαθμολόγησαν με 4.

«Γιατί να μη βάλω 1;» αναρωτήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν η Κατερίνα Στικούδη της ζήτησε να αιτιολογήσει τον βαθμό της.

«Δεν μου αρέσει τίποτα πάνω σου. Δεν ξέρω τι έχεις πάθει. Σε έχουν απαγάγει εξωγήινοι! Που είναι η Κορίνα που ξέραμε… Δεν μ’ αρέσεις καθόλου… Είναι σαν να έχει αλλάξει κάτι μέσα στη ντουλάπα και στα ρούχα που επιλέγεις για να ντυθείς… Σαν να μπήκαν μαγικές δυνάμεις ξαφνικά μέσα σου και ντύνεσαι με άλλο στιλ, άλλο τρόπο! Δεν μου αρέσεις καθόλου σήμερα! Δεν είσαι η Κορίνα που ξέραμε, είναι σαν να σε έχουν απαγάγει εξωγήινοι» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε την παίκτρια αν «τρέχει» κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη συμπαίκτρια της. «Όχι, απλά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και έβαλα 1! Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα».

Λίγο αργότερα ο Λάκης Γαβαλάς πήρε τον λόγο και σχολίασε έντονα τη συμπεριφορά της Ευρυδίκης σημειώνοντας πως: «Ετσι όπως μίλησες για τον βαθμό σου, αγαπημένη μου, το είπες σαν να ήθελες να βάλεις μείον 10! Έτσι το αντιλήφθηκαν όλοι και είναι κακό το μήνυμα σου γιατί δεν είναι με βάση το γούστο σου. Είπες πριν πως “έτσι αισθάνομαι, έτσι κάνω και έτσι δείχνω”. Εδώ όμως δεν θα πηγαίνουμε κυκλοθυμικά, θα πηγαίνουμε βάση του γούστου που έχει ο καθένας.

Είδες πως γύρισες πάλι να είσαι ένα κορίτσι που δεν είναι αυτό που δείχνει η εικόνα σου και στεναχωριέμαι για αυτό; Για αυτό, λοιπόν, θέλω να πω ότι είσαι κυκλοθυμική μερικές φορές και είναι κρίμα πρώτα από όλα για εσένα και μετά για τις συμπαίκτριες σου ενώ δεν το αξίζεις να είσαι έτσι. Την παρουσία σου την σημερινή την εξουδετερώνεις με το να κάνεις αυτό το φέρσιμο και λυπάμαι πάρα πολύ» ανέφερε εκνευρισμένος ο κριτής.

««Τι έχουμε εδώ; Χούντα;» αναρωτήθηκε η παίκτρια χωρίς να κρύψει τη δυσαρέσκεια της για τα όσα άκουγε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook