My Optics στον Πλατανιά: Ανοικτά όλο το χρόνο, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει γιατί… all things are possible with the right glasses!

my-optics-στον-πλατανιά-ανοικτά-όλο-το-χρόνο-έ-1059699

Tο κατάστημα MY OPTICS λειτουργεί από το 2008 στον Πλατανια διπλά στην Alpha Bank. Εδώ αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και αξιοπιστία να εκτελέσουν τη συνταγή για τα καινούργια σας γυαλιά, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σκελετών οράσεως η ηλίου, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Ανανεώνοντας συνεχώς τα προϊόντα του ολόκληρο τον χρόνο, το MY OPTICS καλύπτει ανά πάσα στιγμή κάθε σας απαίτηση προσφέροντας αυτό που ζητάτε για ξεχωριστό στυλ αλλά και την απαραίτητη προστασία στα μοναδικά μάτια σας!

«Σε εμάς θα βρείτε λύσεις για τους φακούς επαφής σας και τα υγρά συντήρησης ανάλογα με τις ανάγκες σας! Δίνουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις σε οτι άφορα την κατασκευή πολυεστιακών γυαλιών ηλίου η οράσεως, παρέχουμε εκπτωτικά προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αναλαμβάνουμε επισκευές ακόμα και όταν αυτό φαντάζει δύσκολο» μας λέει η ιδιοκτήτρια κυρία Μαρία Σοϊλεντάκη.

Τα αξιόπιστα προϊόντα, οι προσιτές τιμές, το ευγενικό και φιλικό προσωπικό, είναι τα δυνατά σημεία της επιχείρησης που στο μέλλον στοχεύει και στην online αγορά.

Διεύθυνση:  Πλατανιάς Χανίων,  Τηλέφωνο:  28210 84985

Facebook:  https://www.facebook.com/myoptics.platanias/

Instagram:  https://my.optics_platanias.chania

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook