Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και καρπούζι

μπρουσκέτες-με-κατσικίσιο-τυρί-και-κα-1505957

Υλικά

  • 1 μπαγκέτα
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 1 φλ. τσαγιού μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Κόψτε το ψωμί σε φέτες, αλείψτε ελαφρά και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί.
  • Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, 12- 15 λεπτά, και γυρίστε τις στη μέση του χρόνου.
  • Μεταφέρετε τα ψωμιά σε σχάρα και αφήστε τα να κρυώσουν.
  • Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το κατσικίσιο τυρί, το σκόρδο, το δυόσμο και το σχοινόπρασο.
  • Απλώστε μια παχιά στρώση από το μείγμα κατσικίσιου τυριού σε κάθε φέτα ψωμιού.
  • Καλύψτε με τους κύβους (ή μικρές φέτες) καρπούζι και απολαύστε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook