Μπράβο στη Μονή Γουβερνέτου – Αφήνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων στη θέση του

μπράβο-στη-μονή-γουβερνέτου-αφήνει-τ-1210406

Προς λύση βαίνει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων αλλά και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλιάς Πόλης, για τα οποία τον Απρίλιο είχε γίνει γνωστό ότι έπρεπε να αποχωρήσουν από τα κτίρια στα οποία στεγάζονταν.

Για τον μεν χώρο όπου βρίσκεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Μονή Γουβερνέτου είχε ζητήσει να εκκενωθεί, ενώ για το ΚΔΑΠ, αντίστοιχο αίτημα είχε κάνει η ενορία Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, έπειτα από αρκετές συζητήσεις, έχει επέλθει κατ’άρχήν συμφωνία μεταξύ Μονής Γουβερνέτου και Δήμου Χανίων το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι να παραμείνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο… στη θέση του.

Πρόκειται για μια αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας της απαραίτητης αυτής κοινωνικής δομής.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και και όσον αφορά την υπόθεση του ΚΔΑΠ Παλιάς Πόλης, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι Δήμος και ενορία Αγίων Αναργύρων επίσης κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση που προβλέπει την καταβολή ενοικίου στην ενορία για τη χρήση του κτιρίου που της ανήκει.

Και σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τις δεκάδες οικογένειες που εξυπηρετεί το ΚΔΑΠ.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Μπράβο στη Μονή Γουβερνέτου – Αφήνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων στη θέση του

  1. Πρέπει να δημοσιευτούν τα ποσά που θα δοθούν για ενοίκια για να ξέρουν οι δημότες που πάνε τα χρήματα των δημοτικών τελών

  2. Δε τους φτάνει των παπάδων τα λεφτά που έχουν απο τις περιουσίες και απο το κράτος..και κοιτάνε να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι και μάλιστα..απο το κοινωνικό παντοπωλείο. ΔΕ ντρέπονται ούτε λίγο..γραμματείς και φαρισαίοι σε αυτή τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook