Μπράβο στη Μονή Γουβερνέτου – Αφήνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων στη θέση του

Προς λύση βαίνει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων αλλά και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλιάς Πόλης, για τα οποία τον Απρίλιο είχε γίνει γνωστό ότι έπρεπε να αποχωρήσουν από τα κτίρια στα οποία στεγάζονταν.

Για τον μεν χώρο όπου βρίσκεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Μονή Γουβερνέτου είχε ζητήσει να εκκενωθεί, ενώ για το ΚΔΑΠ, αντίστοιχο αίτημα είχε κάνει η ενορία Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, έπειτα από αρκετές συζητήσεις, έχει επέλθει κατ’άρχήν συμφωνία μεταξύ Μονής Γουβερνέτου και Δήμου Χανίων το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι να παραμείνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο… στη θέση του.

Πρόκειται για μια αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας της απαραίτητης αυτής κοινωνικής δομής.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και και όσον αφορά την υπόθεση του ΚΔΑΠ Παλιάς Πόλης, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι Δήμος και ενορία Αγίων Αναργύρων επίσης κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση που προβλέπει την καταβολή ενοικίου στην ενορία για τη χρήση του κτιρίου που της ανήκει.

Και σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τις δεκάδες οικογένειες που εξυπηρετεί το ΚΔΑΠ.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει να δημοσιευτούν τα ποσά που θα δοθούν για ενοίκια για να ξέρουν οι δημότες που πάνε τα χρήματα των δημοτικών τελών

  2. Δε τους φτάνει των παπάδων τα λεφτά που έχουν απο τις περιουσίες και απο το κράτος..και κοιτάνε να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι και μάλιστα..απο το κοινωνικό παντοπωλείο. ΔΕ ντρέπονται ούτε λίγο..γραμματείς και φαρισαίοι σε αυτή τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ