Μπράβο στα δελφίνια του ΝΟΧ: Μετάλλια και σπουδαίες επιδόσεις για Παπαστάμο και Κάχρη

μπράβο-στα-δελφίνια-του-νοχ-μετάλλια-κ-820781

Εξαιρετική παρουσία σημειώνουν στις Πολυεθνείς Συναντήσεις που διεξάγονται στο Σούρσι της Ελβετίας και στο Γκρατς της Αυστρίας, οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλια, αλλά και να σημειώσουν σπουδαίες επιδόσεις, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας των αγώνων, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Παπαστάμος, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. μικτή με χρόνο 4:25.23, ενώ ήταν μέλος της σκυτάλης 4×200μ. ελεύθερο η οποία κέρδισε επίσης το χρυσό, χάρη στην επίδοση με 7:29.04. Μάλιστα, ο χρόνος αυτός αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ σε επίπεδο Εφήβων. Ο Παπαστάμος κολύμπησε μαζί με τους Κώστα Εγγλεζάκη, Δημήτρη Μάρκο και Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Εξαιρετική ήταν όμως και η παρουσία στην πρώτη μέρα των αγώνων και για τον Κάχρη, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστρία. Ο 15χρονος Χανιώτης πρωταθλητής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο με 4:02.05, ενώ ήταν 4ος στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2:07.85.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook