Μπράβο… Χανιώτικη επιχείρηση παραχώρησε αυτοκίνητο στον Δήμο Χανίων για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

μπράβο-χανιώτικη-επιχείρηση-παραχώ-1027046

Ανταπόκριση στην έκκληση του Δήμου Χανίων για προσφορά αυτοκινήτου που θα στελεχώσει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», από επιχειρηματία της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι την έκκληση έκανε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη και από τον ραδιοφωνικό αέρα του Super FM 89.6 (δείτε ΕΔΩ), καθώς ο στόλος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», υπέστη και άλλη απώλεια όταν αυτοκίνητο που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες του προγράμματος αποσύρθηκε για επισκευή.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Ζερβουδάκη Ελένη, ευχαριστεί την αντιπροσωπεία της εταιρείας SUZUKI, Χαροντάκης ΑΕ, για την προσφορά ενός αυτοκινήτου μάρκας SUZUKI SWIFT, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος, έως ότου ξεπεραστεί η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κυρία Ζερβουδάκη σημειώνει πως: «Η προσφορά ενός αυτοκινήτου για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς αυτή την περίοδο έχουν αυξηθεί οι ανάγκες για παροχή βοήθειας στο σπίτι. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εν όψει της πανδημίας, καλείται να καλύψει ανάγκες και πέρα των εγγεγραμμένων μελών του, και με την προσφορά αυτή, γινόμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook