Μπράβο Απόστολε… Αρχή με ατομικό ρεκόρ ο Παπαστάμος στη Βουδαπέστη

μπράβο-απόστολε-αρχή-με-ατομικό-ρεκό-1122079

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε όπως αποδεικνύεται η συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο διεθνές τουρνουά International Swimming League (ISL) που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη.

Οπως είναι γνωστό, ο Χανιώτης πρωταθλητής συμμετέχει με την ομάδα της Aqua Centurions, πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη του δράση. Αυτή αφορούσε στα 200μ. μικτή, με τον Παπαστάμο να σημειώνει ατομικό ρεκόρ σε πισίνα διαστάσεων 25μ. όπου και πραγματοποιούνται οι αγώνες στην Ουγγαρία.

Ειδικότερα, ο χρόνος για τον Παπαστάμο ήταν 1:59.58, ένας χρόνος που δείχνει το πολύ καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο, έχοντας σαν στόχο στη συγκεκριμένη διοργάνωση να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε μια χρονιά με τεράστιες απαιτήσεις και που σαν αποκορύφωμα έχει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι αγώνες στο ISL ξεκίνησαν στις 11 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν σ’ ένα μήνα από σήμερα, στις 15 Νοεμβρίου. Μαζί με τον Παπαστάμο βρίσκονται στη Βουδαπέστη κι άλλοι Ελληνες αθλητές, ενώ στο πλευρό του είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook