Μπουρδούμης εναντίον Μαρκουλάκη: “Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα, συγκαλύπτεις τον «βασανισμένο καλλιτέχνη»”

μπουρδούμης-εναντίον-μαρκουλάκη-απ-1181211

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε πριν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον κόσμο του θεάτρου και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που του προσάπτονται λόγω της φιλικής και επαγγελματικής σχέσης που είχε με κάποιους από τους καταγγελλόμενους. Τα όσα είπε ωστόσο, φαίνεται πως εξόργισαν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων, και μάλιστα εξολογήθηκε και ο ίδιος την παρενόχληση που βίωσε σε νεαρή ηλικία, κάλεσε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να σωπάσει, εφόσον με τον τρόπο του “συγκαλύπτει” κάποιους από τους θύτες.

“O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν; Ανάγει ο Κων. Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/ παραγωγική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα.

Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις. Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κων. Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;” έγραψε ο ηθοποιός.

Πηγή: tlife.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook