Μπούκλες χωρίς θερμότητα: Όλα τα βήματα για να δημιουργήσεις το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού

μπούκλες-χωρίς-θερμότητα-όλα-τα-βήματ-1251699

Ολοένα και περισσότερες από εμάς ψάχνουμε να βρούμε τρόπους και νέες ιδέες για να χτενίσουμε τα μαλλιά μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε θερμότητα, ώστε να διασφαλίσουμε πως θα μείνουν υγιή και λαμπερά.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί και fun τρόποι, να δοκιμάσεις είτε μόνη σου, είτε με τις φίλες σου για ένα girls night in, ενώ αποτελούν ιδανική λύση για το καλοκαίρι, που δεν αντέχουμε την ζέστη και αναζητάμε γρήγορους και πρακτικούς τρόπους να φτιάξουμε τα μαλλιά μας.

Τα ποσοστά αναζήτησης heatless χτενισμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φανερώνουν μία ολοένα μεγαλύτερη δέσμευση στο φυσικό look και στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, προκειμένου να αποφευχθεί η ξηρότητα και το φριζάρισμα, που προκαλεί η τακτική χρήση θερμότητας. Σε μία εποχή, που όλες γνωρίζουμε πόσο μεγάλη φθορά προκαλεί η χρήση θερμότητας και οι χημικές επεξεργασίες στην τρίχα, η αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων να χτενίσουμε τα μαλλιά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας.

Ετοιμάσου! Η λίστα με τα αντικείμενα, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ανάλαφρες μπούκλες δίχως θερμότητα, περιλαμβάνει πλήθος αντικειμένων που ήδη διαθέτεις.

Κάλτσες

Ναι, καλά διάβασες! Ένα ζευγάρι κάλτσες μπορεί να σου εξασφαλίσει υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά, σαν να βγήκες μόλις από την θάλασσα.

Το μπουρνούζι

Είναι λογικό να απορείς πως το μπουρνούζι σου, θα σου εξασφαλίσει το απόλυτο καλοκαιρινό carefree χτένισμα. Η απάντηση βρίσκεται στην ζώνη του, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να σου χαρίσει ανάλαφρες μπούκλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thuy Le (@xthuyle)

Rod rollers

Αποτελούν την εναλλακτική λύση στα hot rollers που όλες γνωρίζουμε με την διαφορά ότι σου παρέχουν το ίδιο αποτέλεσμα, δίχως να ταλαιπωρούν τα μαλλιά σου.

Καλαμάκια

Αν έχεις και εσύ ξεχασμένα πλαστικά καλαμάκια που δεν χρησιμοποιείς πλέον, ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσεις για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα 

Silky hair rods

Αυτό το curling band φτιαγμένο από σατέν ύφασμα, που φροντίζει τα μαλλιά δίχως να σπάει την τρίχα, αποτελεί την μεγαλύτερη τάση για μπούκλες που θα απογειώσουν όλα σου τα καλοκαιρινά σύνολα.

Extra tip: Τελευταίο βήμα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι να χτενίσεις τα μαλλιά σου απαλά, προκειμένου να “πέσουν” οι μπούκλες και να φαίνονται πιο φυσικές.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook