Μπόρις Τζόνσον: Οι γιατροί του απαγόρευσαν να καβαλήσει τη μηχανή του -Δώρο της αγαπημένης του

μπόρις-τζόνσον-οι-γιατροί-του-απαγόρε-1024122

Στο Chequers αναρρώνει ο Μπόρις Τζόνσον μετά την περιπέτεια της υγείας του λόγω κορωνοϊού.

Μαζί με την αγαπημένη του, Κάρι Σίμοντς, ο Τζόνσον μετέβη στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενο πηγή κοντά στο ζευγάρι, Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς περνούν τη μέρα τους παρατηρώντας πτηνά, όπως καρακάξες και δρυοκολάπτες, αλλά και πιο συνηθισμένα πουλιά στον κήπο του κτήματος. Αλλωστε, η Σάιμοντς, η οποία διανύει τους μήνες της εγκυμοσύνης της, είναι λάτρης της φύσης και περιβαλλοντολόγος.

Μπόρις Τζόνσον: Η μεταχειρισμένη Yamaha TT-R125 δώρο της αγαπημένης του

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί απαγόρευσαν στον Μπόρις Τζόνσον να οδηγήσει την μοτοσικλέτα του μέχρι το κτήμα, καθώς ακόμα βρίσκεται σε ανάρρωση. Η μεταχειρισμένη Yamaha TT-R125 προσφέρθηκε στον Βρετανό πρωθυπουργό ως χριστουγεννιάτικο δώρο από την Σίμοντς.

Η Κάρι Σίμοντς αγωνιούσε όλες τις ημέρες που ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, δήλωσε ότι «δεν θα σταματήσει ποτέ να ευχαριστεί» το NHS μετά το εξιτήριο από το St Thomas στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο 55χρονος πρωθυπουργός νοσηλεύτηκε τρεις νύχτες στην εντατική θεραπεία, λαμβάνοντας θεραπεία οξυγόνου. Πλέον, ο Μπόρις Τζόνσον ξεκουράζεται στο Checkers και εκπρόσωπός του δήλωσε ότι είναι «μετά από συμβουλή ιατρικής ομάδας δεν θα επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά του».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook