Μπόρις Τζόνσον: Νέες αντιδράσεις για τις διακοπές του στην Ελλάδα μετά τις φωτογραφίες στην Κάρυστο

μπόρις-τζόνσον-νέες-αντιδράσεις-για-τ-1322579

Εδώ και μέρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μαζί με την 34χρονη σύζυγό του Κάρι και τα παιδιά τους κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από πολλά ΜΜΕ στην χώρα του, καθώς παραμένει ρευστή η πολιτική κατάσταση μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του.

Δημοσίευμα της «Sun» παρουσιάζει νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του Μπόρις Τζόνσον, αποκαλώντας τον περιπαικτικά «Beach Body Bojo». Η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του 58χρονου πολιτικού και απερχόμενου πρωθυπουργού της Βρετανίας σε μια απομονωμένη παραλία κοντά στην Κάρυστο.

«Οι ντόπιοι – έκπληκτοι με το πώς η ομάδα του Τζόνσον βρήκε το έρημο σημείο κοντά σε ένα χωριό – είπαν ότι ο πρωθυπουργός φαινόταν “χαλαρός” καθώς διάβαζε ένα βιβλίο ενώ ο δίχρονος γιος Γουίλφ κωπηλατούσε» σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Sun, ένας κάτοικος: «δεν έχω ιδέα πώς βρήκε ο Μπόρις αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο αναδημοσιεύονται βίντεο και φωτογραφίες του από την επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ στην Νέα Μάκρη. Η Daily Mail μάλιστα σημειώνει ότι οι επικριτές του Μπόρις Τζόνσον αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι».

newsit.gr

One thought on “Μπόρις Τζόνσον: Νέες αντιδράσεις για τις διακοπές του στην Ελλάδα μετά τις φωτογραφίες στην Κάρυστο

  1. ‘Α ρε Μπόρις και εγώ τα ίδια τραβάω με τα αντιπολιτευτικά ΜΜΕ. Δεν μ’ αφήνουν να χαρώ τα σαββατοκυριακά μου και τις διακοπές μου. Ευτυχώς, εγώ έχω μόνο τα αντιπολιτευτικά ΜΜΕ, γιατί τα άλλα τα έχω ταΐσει με τη λίστα Πέτσα και δεν βγάζουν άχνα.
    Συμμερίζομαι απόλυτα την ενόχλησή σου, αλλά γράψε τους στ’ αρχ@δ@α σου όπως κάνω και εγώ και συνέχισε τη ζωάρα σου.
    Με χαλαρωτικούς χαιρετισμούς
    Κούλης Μητσοτάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook