Μπορεί να συμβεί στα Χανιά – Τι μπορείς να κάνεις για να προστατευτείς… | Video

μπορεί-να-συμβεί-στα-χανιά-τι-μπορείς-920780

Θα μπορούσε να είναι στα Χανιά. Θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε πόλη. Έχει πέσει το σκοτάδι και περπατάς σε έναν κακοφωτισμένο δρόμο. Κάποιος ή κάποιοι πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος σου. Θέλουν μόνο το πορτοφόλι, το κινητό, την τσάντα; Ή μήπως κάτι άλλο; Τι να κάνεις τώρα; Πώς να προστατευτείς;

Όσο τραβηγμένο κι αν ακούγεται το παραπάνω σενάριο, είναι εντελώς ρεαλιστικό όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που γυρίστηκε στα Χανιά και σκηνοθέτησε ο Χανιώτης Μανώλης Λεβεντέλης. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις επίθεσης από αγνώστους που ακούμε στα ΜΜΕ. Το ερώτημα παραμένει: Πώς προστατευόμαστε;

Την απάντηση έρχεται να δώσει το Κραβ Μαγκά και το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης στα Χανιά:

Θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες για την αυτοάμυνα, το Κραβ Μαγκά και την παγκόσμια ομοσπονδία Κ.Μ την IKMF, σε ένα πλήρες άρθρο. Παρόλα αυτά, προτιμήσαμε μια πιο απλή και συνοπτική προσέγγιση!

Η σχολή μας βρίσκεται στην Ανδρέα Μιαούλη 20 στη Χρυσοπηγή κοντά στα σχολεία και είναι επίσημο κέντρο εκπαίδευσης της IKMF με πιστοποιημένο εκπαιδευτή για πολίτες και παιδιά, τον Ηλία Χατζηδάκη G3.

Το κραβ μαγκά (μάχη επαφής) είναι ένα ρεαλιστικό σύστημα αυτοάμυνας (γι’ αυτό είμαστε και η μοναδική σχολή με παπούτσια και διαμορφωμένο / άγνωστο περιβάλλον) που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, σωματότυπου και φυσικής κατάστασης (δεν έχει κανόνες-χτυπάμε μόνο ευαίσθητα σημεία).

Χτίζει το σώμα και γυμνάζει το μυαλό. Η προπόνησή μας έχει γυμναστική διαβαθμισμένης δυσκολίας με την οποία χάνουμε βάρος και δυναμώνουμε το σώμα μας. Ακόμη, εκτελούμε σενάρια επιθέσεων στα οποία ο αμυνόμενος δεν γνωρίζει το είδος και τα χαρακτηριστικά της επίθεσης!

Δεν το βαριόμαστε ποτέ! Το σύνολο των τεχνικών στο δρόμο, η ποικιλομορφία τους, καθώς και η διαρκής εξέλιξή τους από την IKMF, μας δίνουν την ευκαιρία να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προπονούμαστε χωρίς να βαρεθούμε ποτέ.

Το κραβ μαγκά στηρίζεται στις ενστικτώδεις αντιδράσεις του σώματος στην επικείμενη επίθεση και γι αυτό το λόγο είναι εύκολο και γρήγορο στην εκμάθηση, μιας και η πρώτη αντίδραση είναι μέρος της φυσικής μας κίνησης.

Το πρώτο μάθημα είναι εισαγωγικό και δωρεάν! Δοκίμασέ το!

Όσον αφορά τον παιδικό τομέα, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και προστατεύει από το bullying χωρίς να δημιουργεί επιθετικότητα στο παιδί.

Τα παιδιά μας μαθαίνουν μέσω παιχνιδιού και βιωματικής προπόνησης πως να προστατεύουν τον εαυτό τους από όλους τους τύπους επιθέσεων, είτε από συμμαθητές και παιδιά της ηλικίας τους, είτε από ενήλικες επιτιθέμενους!

Γνωρίστε μας από κοντά ! Σας προσκαλούμε στη σχολή μας σε 2 δωρεάν εισαγωγικά σεμινάρια, έτσι ώστε να έρθετε σε επαφή με το πιο ρεαλιστικό σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο, το Κραβ Μαγκά της IKMF!

Το Σάββατο 14/9 και ώρα 20:00-21:00 πραγματοποιείται δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο για ενήλικες στο χώρο της σχολής μας! Εισηγητής: Χατζηδάκης Ηλίας G3.
Το Σάββατο 21/9 και ώρα 18:00-19:00 πραγματοποιείται δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο για παιδιά 5-14 ετών στο χώρο της σχολής μας! Εισηγητής: Χατζηδάκης Ηλίας G3.

Στη σχολή μας παραδίδονται ακόμη 3ωρα πρακτικά σεμινάρια από την ομάδα παγκοσμίων εκπαιδευτών (GIT) της IKMF καθώς και εξετάσεις όλων των επιπέδων !

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook