Μπογδάνος: «Οι καταλήψεις εδώ και 40-50 χρόνια γέννησαν έναν Αλέξη Τσίπρα»

μπογδάνος-οι-καταλήψεις-εδώ-και-40-50-χρό-736840

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στο Mega και κληθείς να δώσει απαντήσεις για ανάρτηση του στην οποία απεικονίζονται μαθητές που πραγματοποιούν κατάληψη ως πίθηκοι, δήλωσε ότι θα φέρει το ζήτημα των μαθητικών καταλήψεων στη βουλή, ζητώντας την καταστολή τους.

Χαρακτηρίζοντας ως «γάγγραινα και καρκίνο της κοινωνίας» τις μαθητικές καταλήψεις ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνος, εξέφρασε την πρόθεση του να καταθέσει στη βουλή ερώτηση σχετικά με το αν υπάγεται το φαινόμενο των μαθητικών καταλήψεων στο άρθρο 334 του Ποινικού Κώδικα, με στόχο να κατασταλούν οι καταλήψεις. «Ή έχουμε νόμους ή δεν έχουμε», είπε σημειώνοντας ότι «οι καταλήψεις εδώ και 40-50 χρόνια γέννησαν έναν Αλέξη Τσίπρα».

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «γάγγραινα και καρκίνο της κοινωνίας», ενώ τόνισε ότι «φίδια» δεν είναι οι μαθητές αλλά οι «ινστρούκτορες» που τους υποκινούν.

Μάλιστα, ο βουλευτής δε δίστασε να υποστηρίξει ότι «οι καταλήψεις έβγαλαν τις γενιές του Τσίπρα» καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «είναι παράνομες και δεν έχουν θέση στα ελληνικά σχολεία».

Παράλληλα, ο Κ. Μπογδάνος είπε πως προτίθεται να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το αν υπάγεται το φαινόμενο των καταλήψεων στο άρθρο 334 του ποινικού κώδικα. «Ή έχουμε νόμους ή δεν έχουμε», αναρωτήθηκε.

«Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπω σε συνομιλία με τον κ. Μπογδάνο αν δεν ζητήσει συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω σαν συνομιλητή μια ακροδεξιά χυδαιότητα αν δεν ζητήσει συγγνώμη από όλους τους γονείς τους οποίους κατηγόρησε ότι μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. Οι ανοησίες Μπογδάνου προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία» απάντησε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης, που βρέθηκε στο ίδιο πάνελ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κ. Μπογδάνος προανήγγειλε, επίσης, κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για τις μπούρκες και τις νικάμπμ καθώς, κατά τον ίδιο, «καταπατούν τα δικαιώματα των γυναικών» και «δημιουργούν προβλήματα ασφαλείας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook