Μπογδάνος για Χρήστο Παππά: «Mας ξέφυγε ένας και το έχετε κάνει θέμα» I Video

μπογδάνος-για-χρήστο-παππά-mας-ξέφυγε-982686

Παρά το γεγονός ότι ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, διαφεύγει της σύλληψης του εδώ και περίπου δύο μήνες με τον αρμόδιο υπουργό, κ. Χρυσοχοϊδη, να σφυρίζει αδιάφορα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνος κληθείς να σχολιάσει το ντροπιαστικό γεγονός ότι χθες ήταν έξω ο Χρ. Παππάς και μέσα αυτοί που τον καταδίκασαν, δηλαδή οι δικηγόροι της πολιτική αγωγής, είπε: «Έξι χρόνια τους είχατε όλους έξω, εμάς μας ξέφυγε ένας και το κάνατε θέμα».

«Θέμα είναι ότι η πολιτεία πρέπει να τιμά η ίδια την επέτειο Γρηγορόπουλου με κάποιον τρόπο ούτως ώστε να μην αφήνει χώρο σε καπηλεία, όπως πρέπει να τιμά την επέτειο τη χθεσινή που δεν πήγαμε εμείς οι νομοταγείς, της μάχης των σωμάτων ασφαλείας υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου στα Δεκεμβριανά του 44 του Μακρυγιάννη. Εμείς δεν πήγαμε. Οι απόστρατοι είπαν μην έρθετε στον Μακρυγιάννη χθες, οι αριστεροί όμως είπαν κατεβείτε στους δρόμους για αυτό που εκείνοι αντιλαμβάνονται» είπε ακόμα.

«Χθες η αστυνομία έκανε πάρα πολύ σωστά τη δουλειά της» σημείωσε, προσθέτοντας «και απέδειξε ότι όταν θέλει μπορεί».

Κληθείς να σχολιάσει την αστυνομική αυθαιρεσία υποστήριξε ότι «ήταν μεμονωμένα τα περιστατικά» ενώ αργότερα είπε ότι «δε φοβόμαστε τη σωστή αστυνόμευση».

Στον πάνελ της εκπομπής βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός ο οποίος απάντησε σε όσα είπε ο βουλευτής λέγοντας του ότι είναι ντροπή να βρίσκεται έξω ο καταδικασμένος Χρήστος Παππάς και να είναι «μέσα» αυτοί που τον καταδίκασαν, αναφερόμενος στη σύλληψη των δικηγόρων πολιτικής αγωγής Θ. Καμπαγιάννη και Κ. Παπαδάκη.

«Στον λόγο του ο κ. Μπογδάνος δεν επέλεξε τυχαία να μην πει ούτε μια κουβέντα για αυτή την βαναυσότητα και τη βεβήλωση της ημέρας από τον αστυνομικό που έκανε αυτό που έκανε με τα λουλούδια. Επίσης νομίζει ότι είπε κάτι σπουδαίο για την προστασία της υγείας των πολιτών αλλά δεν είναι προστασία των πολιτών να βάζουν 80 άτομα σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονταν καν, ούτε είναι δημοκρατία να μην μπορεί να πάει να καταθέσει ένα λουλούδι μια βουλευτής. Τέλος, είναι ντροπή για τον κ. Χρυσοχοίδη ότι κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ζητά η δικαιοσύνη να γίνουν. Είναι έξω ο Χρ. Παππάς και μέσα αυτοί που καταδίκασαν τον Παππά», είπε ο Φ. Κλαυδιανός.

Με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος να απαντά: «Έξι χρόνια τους είχατε όλους έξω, εμάς μας ξέφυγε ένας και το κάνατε θέμα».

Όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή ο Κ. Μπογδάνος αναρωτήθηκε «τι ντροπή;», προσθέτοντας «εσείς τους είχατε όλους έξω».

Πηγή: thepressproject.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook