Μπογδάνος: Άλλη θεσμική βαρύτητα ο πρωθυπουργός, άλλη αρχηγός 4ου-5ου κόμματος I Video

Επίθεση Μπογδάνου στους «κακόβουλους» μοτοσυκλετιστές που φωτογραφήθηκαν με Μητσοτάκη

«Ένα λάθος έγινε: Δεν επιτρέπεται να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις. Ας αναρωτηθούν όλοι γιατί δύο ώρες μετά τη συνάντηση το βίντεο ήταν στο Documento. Εγώ τους θεωρώ κακόβουλους τους κυρίους που σταμάτησαν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του. Θεωρώ τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του ανθρώπινους και ανοιχτούς, δεν θέλω να καταλογίσω αφέλεια, αλλά καλή πρόθεση και δύο ώρες μετά το πουλήσανε στον Βαξεβάνη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες και το βίντεο του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα.

Παράλληλα, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο όταν ρώτησε «τι SMS έστειλε ο Πρωθυπουργός», ενώ προχώρησε σε ανεδαφικές συγκρίσεις σχετικά με τους αριθμούς των νεκρών.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε την επόμενη μέρα στο Documento, ενώ το βίντεο δύο μέρες μετά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής της ΝΔ, σχετικά με τους τραγικούς αριθμούς των νεκρών, απάντησε: «Τους 100 νεκρούς την ημέρα δεν το λέω με στόμφο ή με τόνο. Το 100 νεκρούς το πλησιάζω με δέος και συντριβή. Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι ευγνώμων στον Θεό, στους Έλληνες και μετά στην στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι που οι νεκροί δεν είναι 200, 300 ή 500, όσοι θα ήταν σε άλλες χώρες με τα δικά μας πληθυσμιακά στοιχεία».

Απαντώντας σχετικά με την «υπόθεση» της μετακίνησης του γραματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στην Αίγινα και τη σύγκριση των αντιδράσεων σε σχέση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο Μητσοτάκη – Μαρέβας – Γκραμπόφσκι στην Πάρνηθα, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε «δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός του 5ου ή 6ου κόμματος στην Ελλάδα έχουν θεσμικά την ίδια βαρύτητα;».

«Προσπαθείτε να λαϊκίσετε σε σημείο που λέτε ο Πρωθυπουργός δεν πρέπει να πάει από το Μαξίμου στην Πάρνηθα» ανέφερε στη συνέχεια, ενώ σε ερώτημα για το τι νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός για να πάει να κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα, απάντησε επιθετικά στον δημοσιογράφο ότι «όταν ρωτά τι νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείτε τον εαυτό σας και την ιδιότητά σας. Δεν ντρέπεστε;»

Πηγή: thepressproject.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγαπητέ Πρωθυπουργέ
  Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι η παραπάνω φωτογραφία είναι ψεύτικη και προπαγάνδα των αντιπάλων σας !
  Εάν όμως είναι αληθινή :
  Συνειδητοποιείται πόσοι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν το γεγονός ότι δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας για να πείσουν τον εαυτό τους και , δυστυχώς , όσους άλλους μπορέσουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και τα μέτρα προφύλαξης είναι παραμύθι για ανόητους ;
  Καλό θα ήταν λοιπόν εάν σας ενδιαφέρει η φήμη και η υστεροφημία σας ως πρόσωπο και Πρωθυπουργός αυτής της ταλαίπωρης χώρας :
  – Να ζητήσετε συγνώμη από τον λαό
  – Να πληρώσετε το πρόστιμο
  – Να μπείτε σε καραντίνα
  Υγ Πάγκαλο θα ήταν επίσης να διαβάσετε το παραμύθι με τα αόρατα ρούχα του Γυμνού Βασιλιά

  • Επειδή ο δαίμων του ίντερνέτ έφαγε την λέξη βασιλιά παρακαλώ για την σωστή διόρθωση
   Υγ Πάγκαλο θα ήταν επίσης να διαβάσετε το παραμύθι με τα αόρατα ρούχα του Γυμνού Βασιλιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ