Μια εύκολη συνταγή για τα κλασικά και αγαπημένα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο.
Υλικά
Για 650γρ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.
Βήμα 2
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.
olivemagazine.gr
Για το myDATA ενημερώθηκαν οι λογιστές-φοροτεχνικοί και οι οικονομολόγοι των Χανίων το απόγευμα της Παρασκευής,…
Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Δαφέρμου, με…
Στην νέα πρόκληση από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή την Παρασκευή απαντά ο Νίκος Πλακιάς, ο…
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του καθώς υπέστη έμφραγμα,…
Ανακοίνωση σχετικά με τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,7 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων,…
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας χαρίζει μια συνταγή για κλασικό γλυκό ψυγείου με κρέμα, μπισκότα και…