Z MAGAZINE

Μπισκότα κανέλας

Μια εύκολη συνταγή για τα κλασικά και αγαπημένα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Υλικά

Για 650γρ.

  • 175γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 50 γρ. ασπράδι αυγού
  • 375 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

Διαδικασία

Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.

Βήμα 2
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.

olivemagazine.gr

Recent Posts

Ενημερώθηκαν για το myDATA λογιστές και οικονομολόγοι των Χανίων – «Δεν έχει γίνει προσπάθεια για να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο» | Video+Photos

Για το myDATA ενημερώθηκαν οι λογιστές-φοροτεχνικοί και οι οικονομολόγοι των Χανίων το απόγευμα της Παρασκευής,…

11 λεπτά ago

Στον Αρναουτάκη η υποψήφιας ευρωβουλεύτριας του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Δαφέρμου | Photos

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Δαφέρμου, με…

15 λεπτά ago

«Ελάτε Λάρισα να απολογηθείτε μπροστά σε 30 οικογένειες»

Στην νέα πρόκληση από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή την Παρασκευή απαντά ο Νίκος Πλακιάς, ο…

1 ώρα ago

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του καθώς υπέστη έμφραγμα,…

1 ώρα ago

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ: Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό για το λάθος στην αυτόματη μέτρηση και την προειδοποίηση για τσουνάμι

Ανακοίνωση σχετικά με τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,7 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων,…

1 ώρα ago

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας χαρίζει μια συνταγή για κλασικό γλυκό ψυγείου με κρέμα, μπισκότα και…

2 ώρες ago