Μπισκότα κανέλας

Μια εύκολη συνταγή για τα κλασικά και αγαπημένα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Υλικά

Για 650γρ.

  • 175γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 50 γρ. ασπράδι αυγού
  • 375 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

Διαδικασία

Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.

Βήμα 2
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.

olivemagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ