Μπιλ Γκέιτς: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – «Τυχερός που έχω εμβολιαστεί»

μπιλ-γκέιτς-βρέθηκε-θετικός-στον-κορο-1357638

Μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, ο Μπιλ Γκέιτς έκανε γνωστό το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Ήπια συμπτώματα»

Όπως ανακοίνωσε το No1 της εταιρείας «Microsoft» εντοπίσθηκε θετικός στον Sars-Cov-2, ωστόσο έχει ήπια συμπτώματα, ενώ επιβεβαίωσε ότι ακολουθεί τις συμβουλές των ειδικών και θα μείνει στην απομόνωση μέχρι να είναι και πάλι υγιής.

«Εντοπίστηκα θετικός στην COVID. Βιώνω ήπια συμπτώματα και ακολουθώ τις συμβουλές των ειδικών, με απομόνωση, μέχρι να είμαι ξανά υγιής» έγραψε ο κ. Γκέιτς.

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί και ενισχυθεί και έχω πρόσβαση σε εξετάσεις και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη» σημείωσε, επίσης.

Δεν έγινε σαφές αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε θετικός στον ιό, έγραψαν οι New York Times, προσθέτοντας ότι θα συμμετάσχει σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνάντηση με ανθρώπους του ιδρύματός του.

Να σημειωθεί πως τους τελευταίους μήνες, ο κ. Γκέιτς, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε βιβλίο με τον τίτλο «Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία», στο οποίο εξηγεί πώς οι χώρες θα μπορούσαν να συντονιστούν για να αποτρέψουν πανδημίες και να «εξαλείψουν όλες τις ασθένειες του αναπνευστικού».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook