Μπιλ Γκέιτς: Έτοιμος να δακρύσει για το διαζύγιο – «Εγώ φταίω, τα έκανα θάλασσα»

μπιλ-γκέιτς-έτοιμος-να-δακρύσει-για-το-1251122

Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται πως μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό του από τη Μελίντα στο «summer camp των δισεκατομμυριούχων» Allen & Co. την περασμένη εβδομάδα, εμφανώς «συγκινημένος». Μάλιστα, κάποιο άτομο που παραβρέθηκε επίσης ανέφερε ότι ο ιδρυτής της Microsoft ήταν στα πρόθυρα δακρύων.

Στη διάρκεια μιας «off the record» διαδικασίας ερωτοαπαντήσεων, που έγινε μετά την ομιλία του Γκέιτς για την κλιματική αλλαγή. Εκεί, η Becky Quick του δικτύου CNBC ρώτησε τον δισεκατομμυριούχο για το διαζύγιό του από τη Μελίντα, σύζυγό του επί 27 χρόνια, και το μέλλον του Ιδρύματος Γκέιτς.

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα», είπε κάποιος από τους παραβρισκόμενους. «Αναφέρθηκε ουσιαστικά στο γεγονός ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος».

«Φαινόταν κάπως συναισθηματικά φορτισμένος για αυτό. Ενδεχομένως να ήταν στα πρόθυρα δακρύων», σημείωσε ακόμη η ίδια πηγή, σύμφωνα με τη NY Post.

O Γκέιτς δεν χρησιμοποίησε τις λέξεις «παράνομη σχέση» όταν συζητήθηκε το τέλος του γάμου του, ενώ κάποιος άλλος που είδε το περιστατικό το χαρακτήρισε «πολύ συγκινητικό».

Δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι πάντως από τη στάση του Γκέιτς, με έναν από τους καλεσμένους να λέει ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ήταν «νευρικός» και προσπάθησε να αποφεύγει όσους τον πλησίαζαν για να του μιλήσουν.

«Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένας εντελώς μ@@@κας», δήλωσε κάποιος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αποφεύχθηκε να συζητηθούν οι πληροφορίες για τη φερόμενη φιλία του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

newsbeast.gr

One thought on “Μπιλ Γκέιτς: Έτοιμος να δακρύσει για το διαζύγιο – «Εγώ φταίω, τα έκανα θάλασσα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook