Μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα και έβγαζε βίντεο γιατί δεν του ζήτησαν να αποχωρήσει

μπήκε-στο-νοσοκομείο-χωρίς-μάσκα-και-έ-1343128

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, έπειτα από άγριο επεισόδιο που προκάλεσε ένας άνδρας που συνόδευε ασθενή, το βράδυ της Πέμπτης,

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, ο εν λόγω άνδρας μαζί με μία γυναίκα, συνόδευαν μία ασθενή, η οποία είχε πόνους στο στομάχι. Έφτασαν στα Επείγοντα του νοσοκομείου λίγο μετά τις 22:30.

Ο άνδρας δεν φορούσε προστατευτική μάσκα για τον κοροναϊό, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς το προσωπικό του νοσοκομείου του ζήτησε να αποχωρήσει.

Εκείνος αρνούμενος να υπακούσει, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί τους χώρους, το προσωπικό και τους ασθενείς, απειλώντας ότι θα δημοσιεύσει τις εικόνες στο διαδίκτυο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ασφαλείας του νοσοκομείου Χαλκίδας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κάποιοι εργαζόμενοι φώναξαν: «σπάστε του το κινητό», με τους άνδρες της ασφάλειας να απαντούν ότι κάτι τέτοιο φυσικά και «δεν επιτρέπεται».

Παράλληλα, κατάφεραν να περιορίσουν τον άνδρα, ώστε να κρατήσουν τα στοιχεία του.

Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε ότι κλήθηκε η αστυνομία, αποχώρησε μαζί με την δεύτερη συνοδό, αφήνοντας την γυναίκα ασθενή, που συνόδευαν, εντός του νοσοκομείου. Λίγο αργότερα έσπευσε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook