Μπέσσυ Αργυράκη: «Για δέσιμο είμαι γιατρέ μου» – Το ατύχημα και το χιουμοριστικό της βίντεο

μπέσσυ-αργυράκη-για-δέσιμο-είμαι-για-1317071

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι μια ξεχωριστή συμμετοχή στο Dancing With The Stars στο Star, αφού σαρώνει τη σκηνή του εν λόγω διαγωνισμού με τις χορευτικές της κινήσεις.

Ένα ατύχημα που είχε όμως, την ανησύχησε για τις επιδόσεις της στο σόου ταλέντων. Ανέβασε λοιπόν, ένα βίντεο στο Instagram με τον γιατρό της, αντιμετωπίζοντας έτσι χιουμοριστικά το πρόβλημά της. Ωστόσο, η κόρη της δήλωσε ότι η υγεία της είναι σε καλύτερη κατάσταση.

“Τι θα κάνουμε για να γλιτώσω αυτόν τον πόνο και να σωθώ, να μπορώ να είμαι καλή στο Dancing;”, ρώτησε η γνωστή τραγουδίστρια τον γιατρό της.

Εκείνος την καθησύχασε, λέγοντας ότι θα την φροντίσει και θα βελτιωθεί η κατάστασή της: “Μην στενοχωριέστε, θα το φτιάξουμε. Θα έρθετε δύο μέρες πριν το Dancing, θα σας δέσω και θα είστε μια χαρά”.

“Μα ούτως η άλλως για δέσιμο είμαι γιατρέ μου”, είπε.

Η εξίσου αυτοσαρκαστική λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν: “Πικρές αλήθειες”.

Όπως είπε η Εβελίνα Νικόλιζα που βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”, η μητέρα της είναι καλύτερα: “Η μανούλα είναι μια χαρά”, είπε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook