Μπέρδεψαν τις βαλίτσες τους σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων και τώρα… ψάχνονται | Photo

μπέρδεψαν-τις-βαλίτσες-τους-σε-λεωφορ-902382

Ένα μπέρδεμα με τις βαλίτσες, στάθηκε αφορμή για να μην μπορούν να ανακτήσουν πίσω τις αποσκευές τους, εδώ και σχεδόν μια βδομάδα από τότε που έγινε το συμβάν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Χανιά.

Πιο αναλυτικά, σε λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Χανιά το απόγευμα της Κυριακής (28-7), όταν η νεαρή κοπέλα στην οποία ανήκει η κάτωθι εικονιζόμενη βαλίτσα πάρθηκε από άλλο άτομο που πιθανόν είχε παρόμοια.

Αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να μείνει με την έτερη βαλίτσα και 5 ημέρες μετά, εξακολουθεί να αναζητά τα υπάρχοντά της. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η διοίκηση του ΚΤΕΛ καθώς και η αστυνομία σε περίπτωση που επικοινωνήσει το άτομο που έχει τη λάθος βαλίτσα.

Η βαλίτσα που αναζητείται

Παρακαλείται όποιος έχει πάρει καταλάθος τη βαλίτσα να επικοινωνήσει είτε με το zarpanews.gr, είτε με το ΚΤΕΛ που έχει δηλωθεί η απώλεια της αποσκευής, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι παρότι δεν είχε πολύτιμα αντικείμενα εντός, η ιδιοκτήτης τα είχε ανάγκη.

Σημειώνεται ότι το ΚΤΕΛ δεν φέρει φυσικά καμία ευθύνη για τις αποσκευές των επιβατών του και γιαυτό θα πρέπει να είναι ενήμεροι και σχετικά υποψιασμένοι εξ΄αρχής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook