Μπερδεμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης με το μήνυμα της γυναίκας του στο Survivor All Star – «Μαζί δεν αποφασίσαμε να έρθω;»

μπερδεμένος-ο-στέλιος-χανταμπάκης-με-1630666

Προβληματισμένος φαίνεται ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star, μετά το μήνυμα που πήρε από τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη.

Συγκεκριμένα, όταν η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαβάσυν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Όλγα Πηλιάκη του έγραψε: «Αντρούλη μου καλέ, έχω κολλήσει μια φωτογραφία σου στον τοίχο και κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο, πετάω κι από μερικά βελάκια»

Ο παίκτης των Διασήμων μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και δήλωσε για το μήνυμα που έλαβε: «Ό,τι και να κάνω, φταίω. Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω. Έρχομαι στο Survivor, φταίω. Αλλά να μου το πει κι η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω πως ήρθα να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο;».

«Τι να πω; Δεν μπορώ νακαταλάβω τι κάνω λάθος. Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με μια ρούχα και μου είπε «φύγε, θα είμαστε όλοι καλά». Χθες μου είπε, έχω μια φωτογραφία σου και πετάω βελάκια. Τι καταλαβαίνετε;», συμπλήρωσε.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook