Μπάτσελορ πάρτι – εφιάλτης: Νύφη ακύρωσε τον γάμο επειδή ο σύντροφός της την απάτησε με στρίπερ

μπάτσελορ-πάρτι-εφιάλτης-νύφη-ακύρω-990329

Η μέλλουσα νύφη διέλυσε τον γάμο, όταν ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απάτησε με μια στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με τον ψευδώνυμο Aitaweddingdresscu, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι η αδελφή της απαίτησε να της δώσει το νυφικό, που δεν κατάφερε να φορέσει.

“Είχα αυτό το πανέμορφο νυφικό που μου κόστισε περίπου 2000 δολάρια (το πλήρωσα μόνη μου). Ήμουν σε κατάθλιψη με όλα όσα έγιναν, γιατί πίστευα ότι με απάτησε επειδή ήταν δικό μου λάθος. Επειδή δεν του έδωσα αυτό που ήθελε ή επειδή δεν ήμουν αρκετά σέξι. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο αποφάσισα να πάρω πίσω την δύναμή μου και άρχισα να μετατρέπω το νυφικό. Ασχολούμαι με το ράψιμο για πάνω από 15 χρόνια και έτσι ξέρω τι κάνω. Έκοψα λίγο, άλλαξα το χρώμα σε κάτι λιγότερο… γαμήλιο και έπειτα από μια εβδομάδα είχα μια όμορφη τουαλέτα που μπορούσα να χρησιμοποιήσω σε διάφορες εκδηλώσεις»

Μάλιστα η γυναίκα δημοσίευσε και φωτογραφία του τελικού αποτελέσματος στο instagram, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι και κάποια άλλη είχε σχέδια για το φορεμά της.

“Η αδελφή μου παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει, αν αυτό ήταν το παλιό μου νυφικό και όταν της απάντησα θετικά, με ρώτησε γιατί το έκανα αυτό. Όταν τη ρώτησα γιατί την ενδιαφέρει τόσο, μου είπε ότι θα μπορούσα να περιμένω μέχρι τον γάμο της. Μπερδεύτηκα. Τότε, μου υπενθύμισε ότι όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο όπου θα γινόταν ο γάμος, η μητέρα και η αδελφή μου μου έδιναν κουράγιο και εν μέσω αστείων μου είχε πει ότι εφόσον δεν θα το χρησιμοποιήσεις εσύ, θα το χρησιμοποιήσω εγώ. Γελάσαμε όλοι και δεν αναφέρθηκε ξανά.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook