ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Συνέχιση χορήγησης υποτροφίας για σπουδές στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

μπαρμπα-σταθησ-συνέχιση-χορήγησης-υπ-1294989
Η υπότροφος Γ. Δημητριάδου με την κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Τη συνέχιση της χορήγησης υποτροφίας για σπουδές στο ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για δεύτερη χρονιά ανακοίνωσε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. Η υποτροφία, χορηγείται μετά από προκήρυξη της εταιρείας για σπουδές στον αγροδιατροφικό τομέα με δικαιούχους τα παιδιά των συνεργαζόμενων συμβολαιακών παραγωγών της.

Το πρόγραμμα υποτροφιών της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί η εταιρεία για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα και την ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ταυτόχρονα, η ηγέτιδα εταιρεία τροφίμων, υλοποιεί σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της με σκοπό την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.

«Πρόθεσή μας είναι να είμαστε με κάθε ευκαιρία στο πλάι νέων ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με την πρωτογενή παραγωγή. Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, πρωτοπόρος στον θεσμό της Συμβολαιακής Γεωργίας, χτίζει έμπρακτα σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς της και από κοινού δεσμευόμαστε για την αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και τη βιώσιμη διαχείριση της εύφορης ελληνικής γης», δήλωσε η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO της εταιρείας.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, με θεμελιώδεις στρατηγικούς πυλώνες, την ποιότητα και την ασφάλεια, την ελληνικότητα, την καινοτομία, την επένδυση στην ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια, βρίσκεται εδώ και μισό αιώνα στην πρώτη θέση της αγοράς των καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών, έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδος και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά τμήματα της είναι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο), η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επαγγελματικό Λύκειο, Ι.ΙΕΚ και Εκπαίδευση Ενηλίκων), το Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences και η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College.

Η Σχολή προετοιμάζει τους αποφοίτους της για ανάληψη κυρίαρχων ρόλων στην κοινωνική ζωή και για ποικίλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στη γεωργία, την επιστήμη και τη βιομηχανία τροφίμων μέσω της μάθησης αγροτικών και επιχειρηματικών πρακτικών που είναι οικονομικά βιώσιμες, φιλικές προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook