Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα 2 σημάδια που τον «πρόδωσαν» – Τι λέει ειδικός στη γλώσσα του σώματος

μπάμπης-αναγνωστόπουλος-τα-2-σημάδια-π-1558288

Στις λεπτομέρειες που «πρόδωσαν» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, αναφέρθηκε ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος μιλώντας σε σχετικό ντοκιμαντέρ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει κροκοδείλια δάκρυα» σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να ξεγελάσει τις ελληνικές αρχές ώστε να πιστέψουν ότι θρηνούσε τον θάνατό της, ανέφερε στο «Discovery+» ο Δρ Κλιφ Λάνσλεϊ, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special», όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τον ειδικό στη γλώσσα του σώματος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «προσπαθούσε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ήταν θλιμμένος και πίεζε τα δάχτυλά του στη γωνία των ματιών».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, σε ένα από τα πλάνα, ο γυναικοκτόνος μιλούσε στους δημοσιογράφους και «τραβούσε τόσο πολύ τα βλέφαρά του που σχεδόν γυρίζουν προς τα έξω». «Έτσι, προσπαθεί να προκαλέσει δάκρυα στα μάτια του επειδή θέλει να απεικονίσει τη θλίψη. Αλλά παρατηρώντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης», προσθέτει.

Παράλληλα, ο ειδικός αναφέρθηκε σε ακόμα μία ένδειξη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα, όταν ο δολοφόνος -την ώρα που έκανε δηλώσεις- ανασήκωνε μόνο τον έναν του ώμο.

Σύμφωνα με τον Δρ Κλιφ Λάνσλεϊ, στην 30ετή καριέρα του δεν έχει δει ποτέ κάποιον που λέει την αλήθεια να σηκώνει μόνο τον έναν ώμο.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook