Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Στην απολογία του θα δώσει όλες τις εξηγήσεις» λέει ο δικηγόρος του

μπάμπης-αναγνωστόπουλος-στην-απολο-1421049

Για την επιλογή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που του παρέχει ο νόμος ώστε να καταδείξει ότι το έγκλημά του δεν ήταν προσχεδιασμένο, μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, εξήγησε τον λόγο που ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη δίκη στο ΜΟΔ, έλαβε πολλές φορές τον λόγο υποβάλλοντας ερωτήσεις στους μάρτυρες. Όπως είπε, αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο σε δίκες που ασχολούνται με εγκλήματα αυτής της φύσης και για αυτό το λόγο η πρόεδρος του έδωσε πολλές φορές τον λόγο.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το μεγάλο διακύβευμα της δίκης, είναι να αποφανθεί το δικαστήριο, αν το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος και αν τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς «δικαιολογούν» αυτό το ενδεχόμενο.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα δώσεις όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Επίσης είπε ότι ειδικοί επιστήμονες θα κληθούν να καταθέσουν από την υπεράσπιση ως μάρτυρες και θα τοποθετηθούν για τα δεδομένα της δικογραφίας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook