Μπαμπάς θα γίνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου

μπαμπάς-θα-γίνει-ο-λεωνίδας-κουτσόπου-1438586

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η σύντροφος του γνωστού σεφ, η ταλαντούχα ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος.

Το ζευγάρι έπειτα από δύο χρόνια σχέσης θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Την ευχάριστη είδηση μετέδωσε η εκπομπή “Mega καλημέρα”. Σύμφωνα με τον περίγυρό τους, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι περίπου 4 μηνών.

H Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram και εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο love story.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: “Είναι πολύ ωραίος άντρας ο Λεωνίδας”

Μιλώντας για τον «σεφ της καρδιάς της», Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σε παλιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε ότι «ο σεφ είναι ένας. Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο».

«Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω ούτε εγώ ούτε εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά» συμπλήρωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook