Μπακογιάννης και Ιμάμογλου παρακολούθησαν την παράσταση με τη Μόνικα Μπελούτσι

μπακογιάννης-και-ιμάμογλου-παρακολο-1286481
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι, παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης Κώστας Μπακογιάννης και Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε μια μικρή ξενάγηση στον ομόλογό του της Κωνσταντινούπολης όταν έφτασαν στο Ηρώδειο, με τον κ. Ιμάμογλου να ζητά να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κατά την άφιξη τους, χαιρέτισαν την σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαϊτη, ενώ ο κ. Μπακογιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η ερμηνεία της Μπελούτσι βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ – σκηνοθέτη της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas» – στο οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, γραμμένα από την Κάλλας στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Την Μόνικα Μπελούτσι πλαισίωσε μουσικά η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου.

ieidiseis.gr

One thought on “Μπακογιάννης και Ιμάμογλου παρακολούθησαν την παράσταση με τη Μόνικα Μπελούτσι

  1. κοιτα manspreading οι ξεφτιλες βλαχοι… που να μαθουν τροπους να καθονται πολιτισμενα και να μην εκθετουν τα παπαρια τους;
    ειναι και πρωτη σειρα, ρεζιλι μας κανανε οι αμορφωτοι μπουρτζοβλαχοι.
    Λιγο ακομα και θα κανατε σπαγγατο, ζωα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook