Μπακοδήμου για Αργυρόπουλο: Το ότι ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Ελλάδα

μπακοδήμου-για-αργυρόπουλο-το-ότι-ήτα-796069

Την πιο αφοπλιστική και ακομπλεξάριστη συνέντευξη 16 χρόνια μετά το χωρισμό τους παραχώρησαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Οι δύο τους, που πλέον η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο μίλησαν στο περιοδικό OK! για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους, τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στο διαζύγιο ενώ η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της ήταν πολύ άπιστος.

«Είχες γίνει πολύ τοξικός, σε σημείο να μη μιλάμε!», ανέφερε η Μαρία ενώ ο Δημήτρης απάντησε: «Το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, γονιός και οικογενειάρχης».

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως υπήρξε περίοδος που δεχόταν πολύ σκληρή κριτική: «Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε μια περίοδος που ο Δημήτρης είχε φτάσει στο σημείο να μου κάνει μπούλινγκ. Έλεγε στα παιδιά «γιατί ντύνεται έτσι η μητέρα σας» ή «γιατί φτιάξει έτσι το σπίτι»;

Με τη σειρά του ο Δημήτρης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε: «Η Μαρία ήθελε να είναι και άντρας της σχέσης, ο αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, δεν είμαι η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω».

Η Μαρία αποκάλυψε και το περιστατικό που την έκανε να αποφασίσει να βάλει τέλος στο γάμο της: «Ένα βράδυ γύρισε ο Δημήτρης στι 06:00 το πρωί και μαζί του ήταν και η αστυνομία. Του είχαν ζητήσει να κάνει άλκοτεστ, εκείνος αρνήθηκε και τον κυνηγούσαν σε όλο το Ψυχικό. Εκεί είπα δεν αξίζει αυτό που βιώνω, πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση» και παράλληλα, ανέφερε: «Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Αθήνα».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook