Μπαίνει στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; | Video

μπαίνει-στη-φάρμα-η-αλεξάνδρα-παναγιώ-1157844

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”. Η εκρηκτική ξανθιά απάντησε ανοικτά για τη Φάρμα και όπως φαίνεται βρίσκεται μια ανάσα από το να πει το… πολυπόθητο “ναι”.

«Έχω… περάσει από όλα τα ριάλιτι και δεν το ξέρω. Με τη Φάρμα τώρα άρχισαν οι συζητήσεις, γιατί είναι κάτι πολύ φρέσκο και θα αργήσει να ξεκινήσει. Μου έχουν πει ότι η Φάρμα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα γιατί απαγορεύεται. Έχω κάποιες σκέψεις γιατί είναι σίγουρα πιο εύκολο από το Survivor, αλλά είναι και αυτό κόντρα σε μένα. Δεν έχει τύχει να αρμέξω αγελάδα στο παρελθόν.

Σίγουρα παίζει ρόλο το χρηματικό ποσό. Έχει σημασία το ποιοι άλλοι θα είναι στη Φάρμα. Να είναι άτομα με ωραία διάθεση, που να τα πηγαίνουμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι έχω απορρίψει αρκετά πράγματα, οπότε νομίζω ήρθε η ώρα να πω… εδώ είμαστε. Το Bachelorette το έχω απορρίψει εντελώς, δεν θα το έκανα ποτέ και δεν παίζει ρόλο το ότι είμαι χωρισμένη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook