Μπαχάμες: Φόβοι ότι ο 18χρονος που αγνοείται σκοτώθηκε από καρχαρία – Η περίεργη σκιά στο νερό

μπαχάμες-φόβοι-ότι-ο-18χρονος-που-αγνοε-1703500

Μια μυστηριώδης σκιά στο νερό καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο γύρω από τον 18χρονο που βούτηξε από κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες, την ώρα που αυτός και η παρέα του έκαναν πάρτι στο πλωτό σκάφος, με τα πλάνα να έχουν πυροδοτήσει εικασίες ότι ο νεαρός κολυμπούσε κοντά σε έναν καρχαρία.

Ο Κάμερον Ρόμπινς, 18 ετών, πήδηξε από το κρουαζιερόπλοιο Blackbeard’s Revenge sunset ενώ η παρέα γιόρταζε την αποφοίτησή της από το λύκειο κοντά στο νησί Athol, στις Μπαχάμες την περασμένη Τετάρτη.

Τότε, ο 18χρονος παίκτης του μπέιζμπολ από τη Λουιζιάνα βούτηξε στο νερό χωρίς σωσίβιο, με τους φίλους του να καταγράφουν τη μοιραία βουτιά σε βίντεο.Τα πλάνα δείχνουν τον Ρόμπινς να κολυμπάει στο νερό καθώς του πετάνε σωσίβιο και οι συμμαθητές του λένε να το αρπάξει. Όμως ο έφηβος φαίνεται να είναι προσηλωμένος σε κάτι άλλο που εμφανίζεται στο νερό και αρχίζει αμέσως να κολυμπάει.

Το εν λόγω βίντεο έχει πυροδοτήσει εικασίες στο διαδίκτυο ότι ο Ρόμπινς μπορεί να σκοτώθηκε από καρχαρία που βρισκόταν εκείνη την ώρα κοντά του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο Commodore Raymond King της Βασιλικής Άμυνας στις Μπαχάμες (RBDF), επιβεβαίωσε σε ενημέρωση προς το κοινό ότι η περιοχή όπου ο Ρόμπινς βούτηξε στη θάλασσα είναι «πραγματικά μολυσμένη από καρχαρίες».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Την Τετάρτη (24/5) μία παρέα νεαρών θέλησαν να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους με μία βόλτα με κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες. Τότε, ο 18χρονος Κάμερον Ρόμπινς βούτηξε στο νερό χωρίς σωσίβιο, με τους φίλους του να καταγράφουν τη μοιραία βουτιά σε βίντεο.

Αν και αρχικά η παρέα του δείχνει να το διασκεδάζει, πολύ γρήγορα ανησυχούν, καθώς ο 18χρονος φαίνεται να προσπαθεί να επιπλεύσει στα σκοτεινά νερά.

«Ω, θεέ μου», «το παιδί πήδηξε», «Πιάσε τη σημαδούρα… πιάσε τη σημαδούρα», φωνάζουν όσοι ήταν μπροστά στο σκηνικό, μέχρι που ο νεαρός παρασύρεται από τα ρεύματα, πριν εξαφανιστεί στο σκοτάδι.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η ακτοφυλακή, η οποία ξεκίνησε έρευνες, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να εντοπίσει τον 18χρονο. Την περασμένη Παρασκευή (26/5), η Αμερικανική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την έρευνα.

Το πλοίο βρισκόταν κοντά στο νησί Athol, ένα ακατοίκητο νησί βορειοανατολικά του Nassau, όταν ο Ρόμπινς πήδηξε στη θάλασσα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook