Μουσικό Σχολείο Χανίων: Τεράστια ικανοποίηση για την λύση που δίνουν Δήμος Χανίων – Πολυτεχνείο Κρήτης

μουσικό-σχολείο-χανίων-τεράστια-ικαν-1390496

Την μεγάλη τους ικανοποίησή εκφράζουν η διεύθυνση και οι γονείς μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χανίων για την λύση στο κτηριακό τους πρόβλημα που δρομολογεί ο Δήμος Χανίων χάρη στην παραχώρηση του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Θερίσου χαιρετίζουν την απόφαση του Πολυτεχνείου Χανίων να παραχωρήσει στον Δήμο Χανίων οικόπεδο για την ανέγερση νέου κτιρίου που θα καλύπτει τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Θερίσου. Ευχαριστούμε πολύ τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου για τη γενναιοδωρία της και τη Δημοτική Αρχή για την ενεργοποίησή της.

Η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση των πάγιων και διαρκών αιτημάτων των μαθητών/-τριών, των εκπαιδευτικών, των γονέων και της τοπικής κοινωνίας των Χανίων που ονειρεύεται ένα Μουσικό Σχολείο αντάξιο των προσδοκιών και των ταλέντων των μαθητών, ένα σχολείο που θα συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της πολης μας.

Ευχή όλων μας οι διαδικασίες ανέγερσης του νέου σχολικού κτιρίου να υλοποιηθούν τάχιστα και κατά τα ευρωπαϊκά δεδομένα!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook